Zvučnik koji se ponaša kao malena stona lampa osvaja svojim svemirskim dizajnom

Inspirisan snagom zvuka, Volca zvučnik predstavlja savršen tehnički dodatak modernom enterijeru.

U želji da pokaže moć zvuka, dizajner Esmail Gardrdani je stvorio moderan dizajn zvučnika koji gotovo da podseća na mali leteći tanjir koji se može udobno smestiti pored vašeg uzglavlja. Izbočine na telu i žlebovi stvoreni na njemu dočaravaju snagu zvuka. Da budemo precizniji, čini se da je zvuk toliko moćan da tera školjku da se pomera i izaziva brazde na telu - poput vulkana gde velika snaga rastopljenog materijala uzrokuje pucanje planine i erupciju lave.

Volca zvučnik je zasnovan na pametnoj tehnologiji. Telo je napravljeno od mat plastike, a tasteri su taktilni. Uređaj ima USB i Bluetooth port, što ga čini prenosivim zvučnikom. Može se povezati sa drugim uređajima kao što su pametni telefoni, a kabl se koristi za punjenje uređaja. Noću se njegovo svetlo može koristiti i kao stona lampa. Svetlo je dizajnirano u dve različite boje i svaki put kada se dodirne dugme, njegova boja se menja.

Volca zvučnik se može koristiti i kao mala stona lampaphoto: esmail ghadrdani

Stvaranje jake emocionalne veze sa korisnikom, pored kvaliteta zvuka, karakteristika je ovog proizvoda. Kreacija atraktivnog i praktičnog uređaja zasnovanog na najnovijoj tehnologiji bio je jedan od važnih ciljeva ovog projekta. Dizajniranje i predstavljanje zasnovano na novom i drugačijem obliku bio je jedan od najizazovnijih delova kreativnog procesa.

Volca zvučnik je zasnovan na pametnoj tehnologiji i predstavlja tehnički dodatak modernom enterijeruphoto: esmail ghadrdani

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...