Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Polaroid Lab je inovativni uređaj koji spaja praktičnost digitalne fotografije sa šarmom instant analognih fotografija.

U svojoj srži, Polaroid Lab funkcioniše kao minijaturna tamna komora. Korisnici jednostavno odaberu fotografiju sa svog pametnog telefona, postave ekran telefona nadole na platformu Polaroid Laba i pritisnu dugme za pokretanje procesa konverzije.

Lab projektuje digitalnu sliku na film, koristeći seriju ogledala i sočiva kako bi se fotografija verno reprodukovala. Rezultat je opipljiva Polaroid fotografija, sa klasičnim belim okvirom i vintage osećajem koji je učinio Polaroid omiljenim brendom već decenijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polaroid (@polaroid)

Jedna od istaknutih karakteristika ovog uređaja je njegova jednostavnost. Za razliku od tradicionalnih instant kamera koje zahtevaju da korisnici kadriraju i snimaju fotografije na licu mesta, Lab omogućava pažljiv izbor i uređivanje slika unapred.

Ovo osigurava da se samo najbolje fotografije štampaju, smanjujući otpad i povećavajući zadovoljstvo konačnim ishodom. Pored toga, Polaroid aplikacija, kompatibilna sa iOS i Android uređajima, pruža niz alata za uređivanje i kreativne opcije, kao što su dodavanje teksta ili filtera slikama pre štampe.

Polaroid Lab nije samo za kreiranje prelepih fotografija; takođe je namenjen očuvanju uspomena na jedinstven i značajan način. U eri kada digitalne fotografije često ostaju zarobljene na ekranima, Lab nudi način da te uspomene ožive i dele se u fizičkom formatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polaroid (@polaroid)

Bilo da je reč o porodičnom portretu, fotografiji sa odmora ili spontanom trenutku sa prijateljima, Polaroid Lab pretvara prolazne digitalne slike u trajne uspomene. Polaroid fotografije se mogu koristiti i za kreiranje prilagođenih foto-albuma, zidnih kolaža ili čak jedinstvenih čestitki.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.