Vrhunski ugođaj slušanja radio stanica iz čitavog sveta

Ako ste ljubitelj dobrog zvuka, zavolećete i ovaj mali simpatični uređaj koji je dizajnirao Pizzolorusso.

Dizajn studio u Helsinkiju predstavio je javnosti mali prenosivi gradski radio, uz pomoć kog je moguće slušanje radio stanica širom sveta. Ovaj inovativni uređaj razvijen je za brend Palomar, a omogućava slušaocu da proširi svoj spektar omiljene muzike.

Jedinstven uređaj u svom sektoru, nadahnut je mogućnostima za istraživanje i otkrivanje muzike sa svih krajeva sveta. Uređaj je jednostavnog izgleda i sadrži skup prednjih magnetnih tastera koje korisnici mogu koristiti za "prelazak" u različite gradove. Pored njih, tu su i gornji tasteri koji omogućavaju navigaciju kroz stranice izabranog grada, uz opciju "čuvanja" omiljenih stanica.

Ovi tasteri se mogu odvojiti i kombinovati u skladu sa željama korisnika. Izbor obuhvata 18 različitih gradova širom planete. Cityradio podseća na uređaje s početka istorije radija, koji su takođe posedovali mogućnost prikazivanja imena gradova, sa ciljem identifikacije frekvencije. Ova moderna verzija uređaja koristi savremenu tehnologiju kako bi se ponovo kreirala stara emocija slušanja muzike.

Da bi se ovaj radio koristio mora se skinuti sa interneta posebna aplikacija, koja omogućava da ga povežete sa internetom i odaberete željenu zemlju, grad i stanicu. Više od 60.000 radio stanica vam je dostupno u svakom trenutku.

Ž.J.

Izvor: Designboom

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Tehnika

Povezane teme