Vaza sa zvučnikom ili zvučnik sa vazom? Odlučite sami!

Ukoliko ste osoba koja iznad svega ceni praktičnost u kombinaciji sa estetikom, onda je vaza sa integrisanim zvučnikom pod nazivom Blooming idealan proizvod baš za vas!

A ukoliko se možda pitate zašto je ova unikatna vaza dobila baš ovakav naziv, reći ćemo vam da zajedno sa njom svake sezone na vašu adresu dolazi i sveže cveće. Da, ovo je totalno originalan način da se s vremena na vreme pravi cvetovi stave u pravu vazu koja, složićete se, najmanje podseća na nekakav standardni pametni zvučnik.

Ovaj koncept dizajna baca jedno potpuno novo svetlo na proizvode koji polako ali sigurno gube svoje prisustvo u našem životu. Drugim rečima, Blooming zvučnik-vaza se savršeno i nenametljivo uklapa u dekoraciju vaše dnevne sobe, a da pritom u sebi sadrži pametni zvučnik koji i dalje radi ono što treba, kao što je puštanje muzike i odgovaranje na vaša pitanja. Da stvari budu zanimljivije i lepše, tu je i dodatna pretplata na sezonsko cveće!

Linija Blooming proizvoda treba da nam obične stvari učini važnijim (a očigledno i lepšim!) umesto da one budu zanemarene čak i ako se danonoćno nalaze ispred našeg nosa. Prva u liniji proizvoda ovog nesvakidašnjeg koncepta je vaza koja služi kao zvučnik ili zvučnik koji služi kao vaza, u zavisnosti od toga kako na to gledate. Izgleda kao obična vaza sa bazom za punjenje u koju dodatno možete smestiti cveće.

Pošto s vremena na vreme dobijate sveže cveće, to takođe znači da ćete stalno brinuti i o svom zvučniku. Mada ako ga često koristite za slušanje muzike ili kao pametnog pomoćnika, onda ga verovatno ne zanemarujete. Bilo kako bilo, jedno je sigurno: bićete u obavezi da menjate vodu, kao i da aranžirate svoje cveće, pa ćete svakako s vremena na vreme morati da proverite i svoj zvučnik.

izvor: behance

Povezane teme