Vaš novi pomoćnik u kuhinji – Breville's Bakery Chef

Svaka savremena domaćica zna koliko je u prednosti ako uz sebe ima malu armiju kućnih aparata.

Bilo da volite da pravite torte, kolače, kiflice ili neke druge specijalitete kuhinjski mikser je nešto što vam je neophodno. Od njegovog kvaliteta svakako zavisi i način na koji ćete sprovoditi u delo vaše zamisli po pitanju izrade slanih i slatkih zadovoljstava. Danas vam predstavljamo vrlo elegantnog pomoćnika koji jedva čeka da uđe u vašu kuhinju. U svom mat crnom izdanju Breville's Bakery Chef i sa čak 12 brzina ovaj mikser predstavlja verovatno sve što možete da zamislite po pitanju pouzdanih i isplativih kućnih aparata.

Ovaj inovativni mikser sa postoljem dizajniran je pod posebnim nagibom i ima specijalnu glavu za nastavke zahvaljujući čemu dopire do svih sastojaka koji se nalaze u posudi za miskanje. Više ne morate da brinete da će se polovina sastojaka koje ste planirali da umutite zadržati na ivicama i da ćete dodatno ručno morati da ih umešate. U kompletu sa njim dobijate i vrlo praktičnu staklenu posudu, kroz koju možete da posmatrate kako se sastojci sjedinjavaju dok mikser odrađuje svoj deo posla. Različiti nastavci omogućavaju vam da mutite testo, šlag i sve drugo što poželite.

Uz ovaj vrhunski vid tehnologije dobijate i vrlo praktičnu silikonsku lopaticu za skidanje testa sa nastavka za miksanje. Ovo je posebno korisno kod kiselih testa koja su obično vrlo lepljiva i teško ih je odvajati drugim alatkama od posude i sa nastavka za miksanje. Takođe i kada treba da umutite puter, ova silikonska magična alatka će biti vas spas. Uz 12 brzina i dugme za pauziranje da biste dodali sastojke smesi koju mutite jednostavno je biti izvrsna domaćica. Takođe brzine nisu samo u pogledu tempa mešanja već i načina na koji se pristupa mešanju. Ovaj magični mikser poseduje posebnu tehnologiju koja prepoznaje nivo opterećenja koji je pred njim, što znači da zna – kada ima posla sa gustim ili retkim testom.

Vaš novi pomoćnik u kuhinji uvek je jedan korak isprad i podržava vas u vašim kulinarskim zamislima.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

 

Povezane teme