Vaga za merenje u obliku pločica savršena za vaše kupatilo (i kilograme)

Ruku na srce, nismo sasvim sigurni koliko kilogrami uopšte imaju veze sa celom pričom, ali morate priznati da je ideja prilično cool, zar ne?

Ako nas pitate, najjednostavniji mogući dizajn je nešto što uvek “prolazi” iz prve. Zaista, dovoljno je samo imati dovoljno ludu i originalnu ideju koja će uz to zadržati svoju osnovnu funkcionalnost – i voila, savršen proizvod je tu!

Međutim, prava umetnost je uzeti svima dobro poznati proizvod i preformulisati ga tako da se on u potpunosti stopi sa svojim okruženjem. Baš poput ove vage za merenje koja je postala set pločica za kupatilo u tren oka. Ne znamo kako je autoru uopšte pala na pamet ovakva jedna ideja, ali pred vama je komad tehnike za koji slobodno možemo reći da je inspirisan kupatilom.

photo: yankodesign

Sije Chen je dizajner koji stoji iza ovog sjajnog, popločanog dizajna koji se savršeno uklapa u savremeno kupatilo i zapravo više podseća na nekakav funkcionalni dekor nego na uređaj. Ipak, važno je pomenuti da ova vaga samo izgleda kao pločica – ona nije napravljena od keramike pa samim tim nije ni klizava, a njena bela ploča sadrži LED displej koji svetli kroz površinu i aktivira se u trenutku dok stojite na njemu.

Drugim rečima, ova vagica izvrsno služi svojoj svrsi onda kada zatreba, a u momentima kada je ne koristite ona se brzinski uklapa u okolni dekor. Kao da se ništa nije desilo...

photo: yankodesign

Povezane teme