Uskladite svoj pametni ekran sa životnim stilom uz novu Samsung liniju ekrana

Odredite sami estetiku u svom domu i nastavite sa svojim zdravim navikama uz Samsungovu liniju ekrana za 2022. godinu.

Inteligentne karakteristike i funkcionalnosti linije ekrana koje nam čuveni proizvođač tehnike ove godine donosi na tržište omogućavaju da izrazite svoju estetiku, upravljate svojim životnim stilom i čak postanete pametniji – bar kada su svakodnevne vežbe kod kuće u pitanju.

Samsungova linija ekrana ne samo da je uvek pružala intuitivne načine za korisnike da uživaju u svom omiljenom sadržaju, već i inovativne načine da izraze sopstvenu estetiku i personalizuju svoja wellness iskustva. Sa uređajima predstavljenim u liniji Samsung ekrana za 2022. ovo nasleđe upravljanja životnim stilom je podignuto na sledeći nivo, jer novi ekrani sada pružaju uzbudljive načine za korisnike da urade više, bolje, pametnije.

Ujedno, zahvaljujući svom Smart Hub interfejsu, novi ekrani garantuju značajno poboljšanje estetike prostora u kom se nalazi vaš TV. Bilo da sinhronizujete ekran svog ekrana sa okolnim dekorom ili dajete smelu izjavu sa izabranim komadom, budite sigurni da će vaš TV postati pravi komad dekoracije.

Tu je i Samsung Health na Samsung pametnim ekranima, gde dva korisnika mogu da iskoriste svoj ekran za veću vidljivost i na taj način više uživati u času vežbanja, pratiti svoju fitnes rutinu i pregledati široki spektar različitih treninga i časova dostupnih u aplikaciji.

Dodatno, korisnici Samsung Smart Monitora mogu povezati svoj Galaxy Watch 4 sa ekranom, i uživati u potpunom prikazu svoje fitnes statistike na velikom ekranu, uključujući potrošene kalorije, broj otkucaja srca i još mnogo toga, sve u realnom vremenu.

Složićete se da sve ovo zvuči zaista fantastično. Ne samo da se Samsung potrudio da ulepša naše domove, već se čini da i upravljanje performansama vežbanja kod kuće nikada nije bilo lakše ali i pametnije.

izvor: samsung

Povezane teme