Usisivač na paru dizajniran tako da predstavlja vid dekora vaše dnevne sobe

Gotovo svaki vlasnik savremenog doma ima problema sa gomilom stvari koja stvara nered i sakuplja prašinu u njihovom životnom prostoru.

U stalnoj potrazi za uređajima koji će nam omogućiti da manje provodimo vreme čisteći kuću, a više uživajući u njenom lepom izdanju, često nam privuku pažnju multifunkcionalni predmeti. Takođe u većini slučajeva predmete i uređaje koje koristite za čišćenje kuće obično držite podalje od pogleda, jer ne deluju posebno privlačno. Zar ne bi bilo savršeno kako bi taj multifuncionalni deo vašeg novog uređeja za čišćenje zapravo bila njegova estetika?

Predstavljamo vam Vase, delo Yang Donga iz Seula - uređaj koji predstavlja mnogo više od klasičnog usisivača. Osim što vašem domu može da podari besprekornu čistoću, ovaj usisivač ima i izuzetnu estetsku vrednost. On može biti postavljen u prostoru na vidnom mestu, bez narušavanja stila koji se kroz njega proteže.

U osnovi reč je o uređaju koji ima zaduženje da sve očigledne i skrivene uglove vašeg doma održava ultra čistim, ali je to ujedno i vaza da držanje vašeg omiljenog cveća ili jednostavno ukrasni detalj u uglu dnevne sobe. Voda se u usisivač puni u gornjem delu, a toliko je lagan da potezom jedne ruke možete upravljati sa njim i odabrati jedan od tri režima rada. Jednostavan za rukovanje, sa nastavcima za lako i teško dostupne uglove, on će postati vaš adut u rukavu kad god nemate vremena za temeljno usisavanje.

Kada završite sesiju brzinskog usisavanja, samo ga vratite na njegovu bazu gde ga očekuje bežični punjač, i on će biti spreman za vašu sledeću misiju čišćenja. Donji deo uređaja funkcioniše i kao džoger za brisanje podova, što je dodatna korisna opcija ovog jedinstvenog usisivača. Otvor za punjenje vode u obliku vaze namenjen je za čišćenje površina poput nameštaja parom. Tri fantastične funkcije u jednoj koje će promeniti način na koji ste dovodili red u vašem domu.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme