Usisivač koji za tren postaje savršen komad nameštaja!

Dobra vest za sve one kojima je usisavanje kuće noćna mora – više ne morate da tražite dodatan prostor za smeštaj usisivača, jednostavno ga za sekund pretvorite u pomoćni sto ili stolicu...

Usisivači sa kablovima, bežični usisivači, usisivači s kesom, ili sa vodenim filterom... tržište je danas preplavljeno usisivačima koji su postali sve moderniji kako bi odgovorili zahtevima sve modernijih enterijera. Ali, da li ste se nekad zapitali kakva nas budućnost očekuje kada su ovi mali kućni pomoćnici u pitanju? Da li ste možda nekad razmišljali kako bi izgledalo kada bi se usisivač jednostavno pretvorio u komad nameštaja?

Ne morate više razmišljati, dovoljno je samo da bacite pogled na ovaj intrigantan koncept usisivača koji nije višenamenski samo u pogledu dizajna, već je i apsolutno održiv s obzirom da je napravljen od plute – biorazgradivog materijala.

Da budemo precizniji, odeljak za skladištenje usisivača je napravljen od plute i to s namerom da stvori jedan topao i prijatan ambijent, dok su vakuumske cevi i drugi propratni delovi dizajnirani tako da se čuvaju u tom omotaču od plute koji se zatim lepo prekriva poklopcem i na taj način postaje idealan stočić koji možete smestiti gde god poželite!

Upravo je mogućnost skrivanja čitavog aparata zaslužna za uštedu dragocenog prostora kod kuće jer se radi o visini od oko 45cm koja savršeno odgovara dimenziji pomoćnog stočića pa čak i stolice. Svi ostali unutrašnji delovi (osim motora) napravljeni su od biorazgradive plastike, a reč je o cilindričnom modelu bez kese koji se može koristiti kako za dubinsko čišćenje tako i za dekor doma.

Izvor: yankodesign

Povezane teme