Usisivač koji brine o čistoći vašeg doma ali i okolne prirode

Ovaj usisivač izrađen je od održivih materijala i predstavlja zgodnu alternativu sve popularnijim robotskim modelima.

Robot usisivači polako ali sigurno postaju sve popularniji. Ali, danas se ne bavimo njima već se okrećemo nekim standardnijim varijantama koje su privukle našu pažnju. Airsign je novi brend kućnih aparata koji je rešen da uzdrma industriju kojom su dugo dominirala nezgrapna sredstva za čišćenje koja se teško skladište i vizuelno nisu privlačna.

Airsign je lansirao Joseph Guerra, s namerom da zada snažan udarac svojim konkurentima i stvori usisivač koji je šik, jednostavan i moderan a istovremeno neverovatno snažan i funkcionalan. Imajući na umu savremenog potrošača, dizajner je počeo da zamišlja kako bi izgledao njegov usisivač iz snova.

Trebalo je stvoriti vizuelno upečatljiv dizajn, ali i onaj koji bi bio jednostavan za korišćenje, a uz to dobro radio i imao pozitivan uticaj na životnu sredinu.

Iako je izgledalo kao nemoguća misija, stvoren je proizvod koji je spojio sve ove elemente u jedan simpatičan dizajn koji se lako da smestiti u malu policu. Ravnomerna težina raspoređena između jednostavne kutije i pogonske glave olakšava kretanje, a sam usisivač ima ergonomsku ručku za crevo Takođe poseduje HEPA-14 sistem filtera koji je odgovoran za filtriranje 99,99% čestica preko 0,3 mikrona.

Sistem se sastoji od devet različitih komponenti, uključujući sam usisivač, aluminijumski štapić, ručku, crevo, držač alata, tri različite glave za čišćenje i biorazgradive kese za prašinu.

Pored aluminijumskog štapića koji se u potpunosti može reciklirati, usisivač je napravljen od 20% reciklirane plastike i dizajniran da se u potpunosti reciklira na kraju svog životnog veka.

izvor: airsign

Povezane teme