Upoznajte Samsungovu novu kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša BESPOKE AI

Samsungova nova BESPOKE AI kombinovana mašina za pranje i sušenje veša donosi niz inovacija i praktičnih funkcija za korisnike.

Evo ključnih tačaka o ovoj impresivnoj mašini:

  • Sve-u-jednom funkcionalnost: Ova mašina za pranje i sušenje veša kombinuje oba koraka u jednom uređaju, što eliminiše potrebu za prebacivanjem veša iz mašine za pranje veša u mašinu za sušenje. Ovo čini proces pranja i sušenja mnogo lakšim i praktičnijim.

  • Kapacitet: Mašina ima veliki kapacitet pranja od 25 kg i kapacitet sušenja od 13 kg, što je idealno za veće količine veša ili za porodice sa mnogo članova.

  • Inteligentne funkcije: BESPOKE AI mašina koristi AI Wash tehnologiju kako bi automatski otkrila težinu veša, mekoću tkanine i nivo zaprljanosti vode. Na osnovu ovih podataka, prilagođava ciklus pranja i sušenja kako bi postigla najbolje rezultate efikasno koristeći vodu i deterdžent.

  • Ušteda prostora: Ova mašina omogućava korisnicima da uštede prostor u svojim domovima jer kombinuje dve mašine u jednu. To je posebno korisno u manjim prostorima.

  • Intuitivni kontrolni panel: Mašina dolazi sa širokim LCD ekranom koji omogućava korisnicima intuitivno upravljanje ciklusima pranja i sušenja.

  • Automatsko otvaranje vrata: Nakon završetka ciklusa, vrata se automatski otvaraju, olakšavajući iznošenje veša i omogućavajući bolju cirkulaciju vazduha.

  • Sistem za automatsko čišćenje: Mašina ima sistem za automatsko čišćenje menjača toplote, što pomaže očuvanju kvaliteta sušenja.

  • Energetska efikasnost: Podržava AI Energy Mode i SmartThings Energy, što pruža pametnu uštedu energije, a samim tim smanjuje i vaše troškove.

  • Dizajn: Dizajn mašine je jednostavan i ravan, što se lepo uklapa sa unutrašnjim prostorom kuće i drugim uređajima.

Ova kombinovana mašina za pranje i sušenje veša donosi niz praktičnih prednosti za korisnike, uključujući uštedu vremena, prostora i energije, uz pomoć naprednih tehnologija kao što je veštačka inteligencija.

Samsung nastavlja sa inovacijama po pitanju aparata koji nam olakšavaju svakodnevni život a mi se unapred radujemo svim njihovim novim rešenjima!

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...