Upoznajte novi svet realnosti dok gledate omiljeni sadržaj

Tehnološke inovacije i izumi koji sve više šokiraju i pozitivno iznenađuju potrošače i krajnje kupce, ogledaju se u brojnim Smart uređajima koji su trenutno dostupni i na našem tržištu.

Savršeni primer neverovatno brzog rasta i napretka u ovom segmentu jeste kineska kompanija Hisense, jedan od svetskih giganata u domenu potrošačke elektronike sa akcentom na Smart televizore. Sa tradicijom dugom nešto više od pola veka, Hisense je uspeo da u celom svetu izgradi kredibilitet ogromnim zalaganjem i posvećenošću unapređenju savremene tehnologije. Od samih početaka, njihova misija bila je da naučne i tehnološke inovacije učine pristupačnim i time poboljšaju kvalitet života potrošača širom sveta.

Vrata ka inostranom tržištu za ovu kompaniju počela su da se otvaraju 2008. godine prvenstveno predstavljanjem, a zatim proširenjem asortimana na čak šest kontinenata. Od tada, pa sve do danas, Hisense zapošljava 80.000 ljudi u 54 kompanije širom sveta sa 12 istraživačkih centara.

Trud, zalaganje, inovacije, prilagodljiva cena uz izvrstan kvalitet i želja da uvek budu za korak ispred konkurencije doneli su Hisense kompaniji titulu svetskog lidera u oblasti proizvodnje smart televizora, odnosno TV brenda broj 1 u Kini, Australiji i Južnoj Africi, kao i pionira u Laser TV tehnologiji.

Vođstvo u pogledu kvaliteta i cene smart televizora u Srbiji

Na domaćem tržištu, Hisense se 2018. godine predstavio serijom Smart televizora koji su za kratko vreme zadobili poverenje potrošača. Time je kompanija stekla jedinstveni ugled i stala rame uz rame sa brendovima koji su na ovim prostorima prisutni decenijama.

Zašto se i u našoj zemlji sve više kupaca pri odabiru novog televizora odlučuje baš za Hisense? Zato što pružaju upravo ono što potrošači traže i očekuju da dobiju – vrhunski kvalitet praćen najsavremenijom tehnologijom, a sve to za cenu optimalno prilagođenu njihovom budžetu, a sa druge strane opravdanu za kvalitet koji se nudi.

Sudeći po specifikacijama, Hisense Smart televizori vam zaista nude sve što tražite od jednog televizora – tehnologiju slike i zvuka po najsavremenijim standardima, minimalistički dizajn i vrhunsku opremljenost koja se teško može naći za datu cenu na našem tržištu.

Laser TV – vrhunac Hisense tehnologije u jednom uređaju

Kada želite da se posvetite gledanju omiljenog sadržaja kod kuće, poput filmova, serija, koncerata i utakmica u bioskopskom ambijentu, igranju igrica na velikom ekranu ili sprovođenju uspešne prezentacije u kancelariji, Hisense Laser televizor stvara potpuno novi svet za vas, pružajući vam nadrealno multimedijalno iskustvo.

Ovaj televizor poseduje konzolu ultra kratkog dometa koja projektuje živopisnu sliku na samo 28,7cm od zida u 4K rezoluciji i na ekranu dijagonale neverovatnih 100 inča. Laser tehnologija koju je patentirao Hisense distribuira svetlost i boje ravnomerno preko ekrana koji odbija ambijentalno svetlo kako bi se prikazale glatke, detaljne slike pod bilo kojom vrstom osvetljenja. 4K Ultra HD donosi više od osam miliona piksela, pri čemu su slike oštrije, svetlije, u živopisnim bojama i prikazane baš onako kako ih doživljavate u stvarnom svetu.

Sa ugrađenom X-FUSION™ tehnologijom koristi precizan izvor svetlosti koji omogućava oštriju sliku, još prirodnije boje i više od 25.000 sati zabave.

High Dynamic Range (HDR) otvara čitav novi spektar boja i kontrasta koji doprinose živahnijoj slici i bogatijim detaljima, dok Smooth Motion tehnologija poseduje vreme odziva procesora od jedne mikrosekunde.

Za razliku od drugih televizora koji mogu da vam oštete vid ukoliko predugo gledate u ekran, Laser televizor ga štiti za vas. Razlog tome je što se slika ne odražava direktno u oči, pa nećete osetiti napor čak ni tokom dugog gledanja.

Tvorci najnaprednijeg Hisense televizora nisu štedeli ni na kvalitetu zvuka, jer sa DOLBY ATMOS® tehnologijom dobijate bioskopski zvuk koji teče svuda oko vas, a imate i opciju da različitim režimima prilagodite zvuk sadržaju koji gledate.

Kada želite da se ulogujete na neku od popularnih aplikacija, Laser TV sadrži Smart VIDAA U4.0 AI interfejs koji vam omogućava pristup velikom broju istih.

Između ostalog, Laser TV poseduje i TUV sertifikat za nizak nivo plavog svetla, četiri HDMI porta, Pure Color tehnologiju, ima dug životni vek i koristi manje energije za rad.

Zašto „običan“ projektor i LED TV ne mogu da zamene Laser TV?

Iako vizuelno slični, u mnogome se razlikuju. Laser televizor ima sposobnost da prima, obrađuje i prikazuje signal emitovanja, dok projektor nema tu mogućnost niti može da proizvodi zvuk. Takođe, projektor ima mnogo lošiji kvalitet slike za razliku od Lasera koji sliku projektuje u vrhunskoj 4k rezoluciji.

Dalje, dok projektor zauzima mnogo više prostora i istovremeno zahteva da prostor između ekrana i gledalaca bude prazan, ekran Laser televizora je postavljen na zid, dok se konzola ultra kratkog dometa nalazi na 30cm od zida.

Kada je reč o LED televizoru u poređenju sa Laserom, LED televizor u veličini Lasera bi pre svega držao značajno veću cenu na tržištu, poseduje ekran koji izaziva zamor očiju i veličinu koja zauzima znatno veći prostor. Takođe, preporučen razmak tokom gledanja u ekran je devet metara kod LED televizora od 100 inča, a samo četiri kod Lasera.

Laser televizor dostupan je u Srbiji sa svim gore pomenutim karakteristikama i pružiće vam neverovatan osećaj tokom gledanja, kao da ste deo sveta koji posmatrate na ekranu.

Povezane teme

11.08.2022 Tehnika

Novi Nikon fotoaparat specijalno dizajniran za sve kreatore online sadržaja

Na proslavi Nacionalnog dana fotoaparata, Nikon je predstavio svoj najnoviji model nazvan Z30. Ovaj fotoaparat poseduje CMOS senzor od 21 megapiksela koji će vam dati obilje defini...

09.08.2022 Tehnika

Hisense laser TV zauvek menja doživljaj gledanja televizije kod kuće

Kompanija Hisense predstavila svoj novi L9G Trichoma Laser TV. Hisense je na putu da postane još zvučnije ime u oblasti tehnologije, i to zahvaljujući zapanjujuće velikom i kristal...

07.08.2022 Tehnika

Morph je bežični ergonomski miš koji jednostavno odgovara svima

Bežični miš Morph napravljen je s namerom da pruži maksimalan komfor tokom rada na računaru. Maksimalni komfor uz prilagođenu ergonomiju – tako bi se u par reči mogao opisati novi...

04.08.2022 Tehnika

Elektronski čajnik u obliku ptice je mnogo više od običnog kuhinjskog aparata

Čajnici obično važe za dosadne kućne aparate koje koristimo samo da bismo brzinski prokuvali vodu i napravili omiljeni topli napitak. Ali, došlo je vreme da se i to promeni! Zahval...

02.08.2022 Tehnika

Bežični punjač prilagođen brzom, savremenom načinu života

Predstavljamo vam koristan, univerzalan i svestran bežični punjač. Verujući u moć svesnog održivog dizajna, kreativni studio Blond dizajnirao je Fold - inovativni uređaj koji može...

01.08.2022 Tehnika

Mali uređaj za grejanje i pripremu hrane oduševljava svojim futurističkim dizajnom

Konačno se pojavio uređaj koji brine o kulinarskim potrebama samaca! Koliko god čudno zvučalo, ovaj maleni kuhinjski uređaj nije napravljen za potrebe velikih porodica i zauzetih d...

29.07.2022 Tehnika

Vertikalni štampač nudi više prostora (ali i elegancije!) na vašem radnom stolu

Štampači su važna tehnička oprema – ne samo u našim kancelarijama, već i u svakodnevnom životu. Navikli smo na tradicionalne, glomazne štampače horizontalnog tipa koji zauzimaju p...

27.07.2022 Tehnika

Inspirisan japanskom umetnošću kincugi, ovaj zvučnik slavi lepotu nesavršenosti

Funkcionalan objekat ponovo zamišljen kao poetski komad – ovako bi se u najkraćem mogao opisati dizajn novog zvučnika. Funkcija u službi elegancije ili neočekivane tehnologije? Sad...

25.07.2022 Tehnika

Električna grejalica ili slikarsko platno? Prosudite sami!

Upoznajte Hua Ping – električnu grejalicu koja vam može poslužiti i kao umetničko delo! Hua Ping je dizajn kojim se zaista možete ponositi. Inspirisana tradicionalnim motivima, ova...

23.07.2022 Tehnika

Bežični mini usisivač stiže do svakog kutka vašeg doma a uz to zadržava svoj elegantan izgled

Sofa je bežični mini usisivać koji definitivno uvek trebate imati pri ruci! Ovaj malo čudo tehnike dizajnirano je s namerom da zadovolji potrebe kupaca na rastućem tržištu bežičnih...

22.07.2022 Tehnika

Festival evropskog filma obogaćen izvrsnom Samsung ponudom

Naši mnogobrojni sugrađani ovaj period godine koriste za uživanje na zlatnim peskovitim plažama širom Mediterana.