Upoznajte 0/1: minimalistički sklopivi telefon za digitalnu detoksikaciju

Više slika

Više slika

0/1 telefon je revolucionarno rešenje za digitalnu detoksikaciju u doba kada su pametni telefoni postali sastavni deo naše svakodnevice.

Sa svojim jednostavnim dizajnom i ciljanim funkcijama, ovaj inovativni uređaj vam pomaže da se oslobodite digitalnih smetnji i ponovo se povežete sa stvarnim svetom.

Minimalistički telefoni su postali popularni kao alternativa za one koji žele da se izdvoje iz digitalne zavisnosti, ali nisu spremni da se odreknu svih pogodnosti svojih pametnih telefona. 0/1 telefon uspešno balansira između funkcionalnosti modernog pametnog i jednostavnosti "glupog" telefona.

Minimalistički sklopivi telefon za digitalnu detoksikacijuphoto: Andrea Mangone

Sa svojim sklopivim dizajnom, ovaj napredni uređaj lako se transformiše iz pametnog telefona u minimalistički telefon. Kada je otvoren, pruža sve mogućnosti modernog pametnog telefona sa dinamičkim ekranom koji očarava i pruža izvanredna iskustva.

Kada je zatvoren, 0/1 telefon deluje diskretno i nenametljivo. Veliki e-ink displej prikazuje samo osnovne informacije na jednostavan način. Kada ga postavite u uspravan položaj, možete isključiti sve obaveštenja i stvoriti miran kutak bez digitalnih ometanja.

Vertikalna orijentacija ovog telefona minimizira potrebu za neprekidnim proveravanjem i omogućava vam da se oslobodite kompulzivne privlačnosti digitalnog sveta. Zadnji panel telefona je obložen veganskom gumiranom kožom koja pruža sigurno i udobno držanje. Ovaj detalj takođe dodaje sofisticirani dodir uređaju.

0/1 je minimalistički sklopivi telefon koji vam pomaže da se digitalno detoksikujetephoto: Andrea Mangone

0/1 telefon ne samo da vam pomaže da se odvojite od digitalnih smetnji, već i omogućava da se fokusirate na ono što je zaista važno u životu. Njegov šarmantan dizajn i funkcionalnost čine ga moćnim alatom za digitalnu detoksikaciju, pružajući vam kontrolu nad vašim životom i vraćajući vam ravnotežu u digitalnom dobu.

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...