Tri saveta za čistiji dom

Više slika

Više slika

Tokom poslednjih nekoliko godina, postali smo svesniji svog okruženja i mnogi preduzimaju korake da poboljšaju atmosferu u svojim domovima.

Kupujemo razne biljke u saksijama kako bismo osvežili sobe u kojima boravimo ili pak koristimo pametnije i čistije osmišljen prostor za skladištenje stvari, a takođe i mnogo češće usisavamo prašinu. Od sada, uz samo jedan uređaj možemo stvoriti čistije okruženje, poboljšati ambijent svog doma i uživati u njemu, a to je Samsung Jet usisivač.

Fenomenalnih performansi i modernog dizajna, ovaj usisivač može postati vaš novi omiljeni „kućni prijatelj“, a u nastavku pročitajte kako da, zahvaljujući Samsung Jet-u kreirate zdav dom u kom će zdravije živeti cela porodica.

Izaberite odgovarajući uređaj

Iako ste navikli na svoj stari usisivač, nema sumnje da bi svakom domu dobro došao novi uređaj za čišćenje sa performansama koje podrazumevaju vrhunsku tehnologiju. Jet usisivač to i dokazuje jer predstavlja uređaj koji savršeno usisava podove i tepihe, ali takođe može brisati parket i laminat uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića. Odlična karakteristika ovog usisivača je i tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja, kao i potpuno očišćene podne površine. Pored svih performansi, još jedna od prednosti jeste i sam izgled uređaja, koji se može pronaći u 3 boje - ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj, a kako teži samo 1,44 kilograma, dovoljno je lagan za manevrisanje i čišćenje cele kuće.

Usredsredite se na nevidljivo

Često se fokusiramo samo na jedan aspekt unapređenja doma dok zapostavljamo sve ostale. Moramo voditi računa i o onome što možemo, ali i o onome što ne možemo da vidimo. Baš zbog toga je važno da usisivač, pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, može da se pohvali ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravijeg okruženja, a baš takav je Samsung Jet jer poseduje višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto. Zdravijem vazduhu za sve ukućane doprineće i All-in-One Clean Station postolje, koje može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

Spremi se, uzmi Jet, sad!

Složićete se da je usisavanje prašine jedan od najboljih načina održavanja zdravog doma. Iznenađujuće je koliko čisti tepisi mogu da utiču na dobro raspoloženje u domaćinstvu, zato je Samsung Jet od ogromne pomoći. Ne samo što je elegantno dizajniran pa se lako skladišti, već ima i usisnu snagu od 210 W kao i mlaznicu koja se može produžiti, što omogućava da očistimo teško dostupna mesta, čineći čišćenje mnogo jednostavnijim i zabavnijim. Kada se, nakon sređivanja doma, baterija istroši, kućnu „avanturu“ sa svojim usisivačem možete nastaviti tako što ćete jednostavno zameniti rezervnu bateriju i osigurati sebi još sat vremena nesmetanog čišćenja.

Sada, kada imate praktične savete kako da nekada dosadan posao pretvorite u zabavu, nemojte čekati ni sekundu da se po površinama „nahvata“ novi sloj prašine. Posetite link i pogledajte šta se još krije u neverovatnom Samsung Jet-u.

Ukoliko se odlučite da unesete svežinu u svoj dom uz snažni Samsung Jet usisivač dobijate poklon u vrednosti do 23.999 RSD ili mašinu za pranje veša od 8 ili 9 kilograma koju možete izabrati po ceni mašine kapaciteta 7 kilograma. Kombinovanjem ovih uređaja činite vaš dom besprekorno čistim i čuvate novac, vreme i energiju. Oba proizvoda dolaze sa 5 godina garancije. Požurite jer promocija traje do 8.5.2022. ili do isteka zaliha. Detalje promocije i spisak proizvoda potražite na internet stranici.

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...