Telefon veličine kreditne kartice izuzetnih performansi

OPPO vodeća svetska kompanija za izradu pametnih telefona, vam predstavlja najnovije dostignuće savremene tehnike u pogledu telefona koji je mnogo više od toga.

U saradnji sa japanskim studiom za dizajn pod nazivom Nendo, kompanija je istražila mogućnosti budućnosti dizajna i stvaranja visoko-funkcionalnih uređaja. Rezultat je klizni telefon koji se može otvoriti i pretvoriti u uređaj tri puta veće veličine.

Filozofija OPPO kompanije prevazilazi korišćenje najnovije tehnologije i stvara jedinstven odnos između ljudi i proizvoda koje koriste. Dizajn koji ona zastupa fokusira se na čoveku i zadovoljenju njegovih potreba. Klizni telefon koji vam danas predstavljamo koristi ideju kompaktnosti kako bi vam podario novi osećaj funkcionalnosti.

U preklopljenom izdanju, ovaj telefon izgleda poput kreditne kartice sa svojih 54mm x 86 mm. Zahvaljujući prisustvu tri šarke telefon se može rasklopiti i dostići tri puta veću veličinu od prvobitne. Ekran sa jedinstvenim vitkim proporcijama daje vam mogućnost izuzetno lakog korišćenja. Kontrole na bočnoj strani telefona imaju oblik elipse presečene na pola, koje funkcionišu poput malih tastera.

Olovka koja dolazi uz telefon i koja je ujedno deo njega možete se izvaditi i koristiti po potrebi, a sam telefon se može preklopiti do pola kako bi korisnik imao osećaj da zapisuje šta poželi u notes. Telefon je presvučen antilopom kako bi se sprečio utisak da su šarke detalji koji odudaraju od elegantnog dizajna. Ostatak telefona je takođe u umirujućem tonu, zbog čega ceo sklop deluje vrlo skladno. I na samom kraju postolje bežičnog punjača je pod uglom kako bi odgovarao položaju telefona na šarkama, pri čemu deluje vrlo integrisano.

Ž.J.

Izvor: Designboom

 

Povezane teme