Svaki dom zaslužuje ovako efikasnog i moćnog pomoćnika

U pitanju je potpuno novi Airrobo T9 usisivač koji detektuje stvari u okolini pomoću LiDAR tehnologije i SLAM algoritma...

Ništa nije tako korisno od dobrog robotskog usisivača, posebno ukoliko je on napravljen tako da lako uočava objekte dok postavlja mapu i čisti rute kako bi izbegao prepreke na svom putu. Neverovatno efikasan usisivač najnovije generacije dolazi sa velikom snagom usisavanja koja podnosi sve, od najmanjih čestica prašine i prljavštine do dlaka kućnih ljubimaca, a čak ima i funkciju brisanja koja pod ostavlja apsolutno čistim.

Airrobo T9 takođe efikasno rukuje tepisima, prostirkama i ćilimima, obaveštava kada krene da radi na njima i odmah povećava snagu usisivača za dubinsko čišćenje prljavštine i prašine između vlakana tepiha. Štaviše, zahvaljujući Uslam Air 5.0™ tehnologiji, koja predstavlja glavnu nadogradnju algoritma za mapiranje i navigacione sposobnosti, ovaj usisivač radi mnogo efikasnije dok precizno identifikuje i izbegava objekte koji se nalaze u okolini.

Tehnološka nadogradnja dolazi od matične kompanije, Ubtech Robotics, koja je nakon 5 godina istraživanja i razvoja rešila da iskoristi kombinaciju laserske i vizuelne navigacije za visokokvalitetno mapiranje sa većom periferijom. Ova kombinacija daje malenom usisivaču jasniju viziju prostora i objekata unutar njega, omogućavajući mu da efikasno „razmišlja, razume i reaguje“ na svoje okruženje, slično ljudima i naprednim robotima.

Robot usisivač se može kontrolisati putem vašeg glasa pomoću Aleksa ili Google Asistenta, dok aplikacija za pametne telefone Tuia otključava dodatne funkcije kao što su dodela rutinskih poslova, određivanje siba odnosno zona za usisavanje, kao i kreiranje granica, odnosno zabranjenih područja. Uz sve to, usisivač nudi dvostruke metode čišćenja, omogućavajući vam da instalirate rezervoar za vodu od 400 ml ili kantu za smeće od 600 ml za brisanje ili usisavanje u zavisnosti od vaših potreba za čišćenjem.

Airrobo T9 dolazi sa Li-jonskom baterijom od 5200 mAh koja mu daje 5 sati rada pri punom punjenju, a ako robot usisivač otkrije da je baterija pri kraju, automatski se vraća u čvorište za punjenje kako bi napunio svoju bateriju. Za veće prostorije, T9 će se automatski puniti usred zadatka i nastaviti ga sa tačke na kojoj je stao kada se baterija napuni.

Izvor: yankodesign

Povezane teme