Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

Uživamo u modernim uređajima koji olakšavaju čišćenje naših podova i stolova, ali često zaboravljamo isti tretman dati našim krevetima i sofama.

Prašina se nakuplja na podu, ali isto tako se nakuplja i na našim krevetima, zar ne? Čišćenje svih tih dosadnih mrvica sa kreveta može biti prilično frustrirajuće, a upotreba tradicionalnih usisivača nije baš najefikasnija. Da ne govorimo o tome da, osobama koje pate od alergija, grinje i druge čestice mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.

Zato je važno održavati krevete i sofe čistim i dezinficikovanim. Međutim, tradicionalno čišćenje ovih površina može biti naporan posao koji često ostavlja puno toga nečistog. Ali, ne više!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creatulize (@creatulizex1)

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji će vam olakšati život. Ovaj napredni uređaj koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i pametnim algoritmima, X1 efikasno uklanja grinje, bakterije i druge čestice sa vaših površina tkanine.

Njegova inovativna tehnologija uključuje 9 senzora blizine i pametan algoritam za izbjegavanje prepreka, što ga čini sigurnim i efikasnim uređajem za čišćenje vaših kreveta i sofa. Osim toga, X1 dolazi sa tri režima čišćenja - meko, snažno i precizno - tako da možete prilagoditi čišćenje vašim potrebama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creatulize (@creatulizex1)

Sada više ne morate brinuti o grinjama i alergenima u vašem krevetu ili sofi. Sa X1, možete biti sigurni da će vaše površine biti čiste, dezinfikovane i sigurne za vas i vašu porodicu. Ovaj kompaktni i snažni uređaj je savršen dodatak svakom domu i ulaganje koje se definitivno isplati!

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...

26.02.2024 Tehnika

Ekskluzivno specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona u čast Bob Marlija

Otkrijte jedinstveno specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona, kreiranog u saradnji kompanije House of Marley i tima koji stoji iza biografskog filma 'Bob Marli: Jedna Ljub...