Stelae - zvučnik poput umetničkog dela

Stelae je prenosivi kućni zvučnik dizajniran da isporuči kvalitetan zvuk kroz tehničku konstrukciju koja asocira na umetničko delo za vaš stočić…

Spajajući apstraktni skulpturalni izgled sa metalnom hromiranom završnom obradom, Stalae je prenosivi kućni zvučnik koji je dizajnirao Lucis Ceng kako bi suptilni stil skulptorskog rada uneo u elektronski dizajn.

Inspiracija za poseban oblik zvučnika potiče od skulptorskog rada. Ističući se od drugih sistema kućne zabave, Stelae zvučnik prelazi iz kružne baze u oblik pera zarad tankog dizajna koji ne zauzima previše mesta na stočiću za kafu. Dugački deo Stelae, nalik na cev, takođe je obložen sa četiri niskotonca.

Prenosiv po dizajnu, Stelae dolazi sa kablom za kućno punjenje, ali se može koristiti i sa napunjenom baterijom za bežično slušanje. Vertikalna kontrolna tabla Stelae nalazi se na vrhu zvučnika, a opremljena je tasterima za jačinu i reprodukciju, dajući korisnicima mogućnost povezivanja na Bluetooth takođe. Uz spoljne ivice Stelae kružne baze, korisnici mogu pronaći USB portove tipa C za povezivanje sopstvenih pametnih telefona i upravljanje muzikom sa svojih uređaja.

Povezane teme