Stalak za slušalice inspirisan Ratovima Zvezda koji jednostavno morate imati!

Naravno, ovo važi prvenstveno za sve fanove legendarnog sci-fi filma koji bi na vreme trebali da obezbede svojim slušalicama jedan originalan i funkcionalan dodatak.

Kolekcija stalaka inspirisanih kultnim likovima iz serijala Ratovi Zvezda dostupna je svima onima koji žele jedan originalan i praktičan dodatak u svojim domovima. Najbolja stvar u celoj priči je što kolekcija obuhvata sve popularne likove kojih se možete setiti, ali ipak ima i jedan veliki nedostatak: nedostaje stalak u obliku Jode.

Dizajnirani da lako postanu središnji deo stola bilo kog štrebera, ovi stalci su 3D štampani u velikoj meri i dizajnirani su da lako pristaju većini standardnih slušalica. Iako je svako postolje za slušalice štampano 3D, ono takođe ima zapanjujuću količinu detalja što svaki stalak čini jedinstvenim i posebnim umetničkim delom.

Ovo ne čudi, jer je u pitanju projekat koji je uključio veliki tim dizajnera i umetnika koji svakodnevno rade na novim detaljima i modelima. Svi oni kreiraju detaljne modele koji se dalje odobravaju na osnovu veličine, proporcija i mogućnosti štampanja tako da je mogućnost grešaka svedena na minimum.

Mnogi dizajni su takođe originalni, dolaze u jednobojnoj štampi i mogu se prilagoditi i ofarbati kako bi bili još realističniji. Osim stalka za slušalice, kolekcija sadrži i postolja na koja možete smestiti vaš Xbox ili PS upravljač.

Stilizovani kao minijaturne figurice sa ispruženim rukama, držači rade čak i sa daljinskim upravljačima, kancelarijskim priborom, a takođe i vašim pametnim telefonom u pejzažnom režimu.

izvor: yankodesign

Povezane teme