Space monitor za optimizaciju vaše radne površine

Korišćenje većeg monitora obezbeđuje poboljšanje produktivnosti. Ali veće dimenzije monitora smanjuju površinu vašeg slobodnog prostora na stolu.

Ovaj kompromis rešen je od strane Samsung-ovog najnovijeg monitora koji je predstavljen neposredno pred CES 2019. Elegantni podesivi displej Samsung Space Monitora vrti se oko integrisane ručke sa stezaljkama koja je dizajnirana da omogući 27-inčnom ili 32-inčnom ekranu ugao potpuno uspravni položaj korisniku jednostavnim povlačenjem.

Minimalistička potpuno integrisana ručka spaja se sa stolom, dok istovremeno omogućava pristup kućištu i diskretan sistem za upravljanje kablovima za prezentaciju bez gužvi.

Kada je podešena unapred i spuštena na površinu stola, ručka ekrana je dizajnirana tako da nestaje u pozadini monitora. Stezaljka za ručku je takođe podesiva i može da se prilagodi širokom rasponu debljine površine za koju se pričvršćuje.

Samsung Space Monitor će biti ponuđen u dve verzije, manji 27-inčni model opremljen sa 2560 × 1440 QHD rezolucijom, i veći 32-inčni model koji može da prikaže 4K QHD sliku.

Još nema reči o cenama, mada je sigurno da će biti poznate na Samsungovom štandu CES-a u kongresnom centru u Las Vegasu.

N.V.T.

Design Milk

 

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Tehnika

Povezane teme