Sony ULT Tower 10: moćan zvučnik za žurke do zore

Većina novih kućnih zvučnika koji se pojavljuju sada imaju minimalistički i diskretan dizajn, što im omogućava da se skladno uklapaju u prostoriju.

I dok je kvalitet zvuka ključan, estetika takođe igra važnu ulogu u integrisanju ovih uređaja u vaš enterijer. Ipak, ima i onih zvučnika koji su napravljeni da privuku pažnju svojim umetničkim izgledom. Ovaj visoki zvučnik nije takav, ali svoje prisustvo naglašava psihodeličnim osvetljenjem i impresivnim zvukom, što ga čini idealnim za živahne žurke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hifimanie.cz (@hifimanie)

Nemoguće je ignorisati činjenicu da zvučnici obično moraju biti veći kako bi pružili snažan zvuk, iako se neki dizajni trude da ovo ograničenje zaobiđu. Međutim, novi Sony ULT Tower 10 zvučnik ne pokušava da sakrije svoju veličinu. Naprotiv, koristi je u svoju korist, obezbeđujući da se energija i dinamika žurke ne samo čuju, već i vide.

Kao deo nove serije ULT Power Sound, Sony ULT Tower 10 ima dva posebna dugmeta za podešavanje basova. Jedno omogućava dublje, niske basove, dok drugo naglašava udarne basove, pretpostavljajući da možete razlikovati između ova dva moda. U svakom slučaju, zvuk koji dolazi iz ovog velikog zvučnika ispunjava prostoriju, osiguravajući da svi gosti uživaju u muzici i prepuste se ritmu.

Sony ULT Tower 10 je namenjen zabavama na više načina osim samo zbog svog snažnog zvuka. Sa 34 LED svetlosne zone, ovaj zvučnik takođe pruža svetlosne efekte od 360 stepeni koji se sinhronizuju sa muzikom.

Budući da ljudi često pevaju tokom žurki, zvučnik dolazi sa bežičnim mikrofonom i dva ulaza za mikrofon. Iako je dizajniran za muzičke događaje, može se bežično povezati i sa drugim audio sistemima i televizorima za impresivno iskustvo gledanja filmova.

S obzirom na svoju veličinu, snagu i težinu od 29 kg, jasno je da Sony ULT Tower 10 nije prenosiv kao neki drugi modeli. Takođe je važno napomenuti da nije otporan na vodu, osim vrha gde se nalaze fizičke kontrole. Iako je usmeren na specifično tržište, spremno da izdvoji 1.199,99 dolara za zvučnik, očigledno je da je namenjen zabavi i uživanju.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...