Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Ove slušalice obećavaju neuporedivo audio iskustvo koje postavlja nove standarde za bežične slušalice.

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled. Njihov minimalistički estetski stil upotpunjuju taktilna, stvarna dugmad i preklopni dizajn za praktično skladištenje. Uz to, lagana futrola koji dolazi sa slušalicama pruža dodatnu praktičnost i čini ih idealnim za putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixelco Tech (@pixelcotech)

Ipak, Sonos Ace nije samo dobro dizajniran proizvod. Ove slušalice su opremljene najnovijim tehnologijama, uključujući svetski poznate režime za poništavanje buke i transparentnosti, kao i uzbudljivi bežični audio visoke rezolucije koji će zadovoljiti i najzahtjevnije audiofile.

Komfor je još jedan ključni aspekt Sonos Ace slušalica. Dizajnirane su sa "mekanim" jastučićima od pene obloženim veganskom kožom, što pruža luksuzni osećaj. Zamenjivi jastučići za uši i smanjena upotreba neprerađene plastike ističu Sonosovu posvećenost održivosti i ekološkoj odgovornosti.

Za verne Sonos obožavaoce, koji su dugo čekali da brend uđe u svet slušalica, čekanje je konačno gotovo. Sonos Ace označava novu epohu u nasleđu brenda inovacije i izvrsnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stuff Magazine (@stuffmag)

Sonos Ace će biti dostupan od 5. juna u crnoj i svetlo beloj varijanti, po ceni od oko 450 dolara.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...