Slušalice koje izgledaju kao minđuše: savršen spoj mode i tehnologije

Više slika

Više slika

Nova H1: neverovatno lepe slušalice i pravi spoj mode i tehnologije!

Ne, ovo nisu tamo neke obične minđuše. Naravno, izgledaju kao biserni nakit, ali Nova H1 je potpuno nova kategorija nosivih audio uređaja dizajniranih da pretvore tehnologiju u modne dodatke. Dizajnirane da se nose baš kao par minđuša, Nova H1 su TVS slušalice koje se povezuju sa vašim telefonom i puštaju muziku, podkastove i drugi audio direktno u uho.

Ove "audio minđuše" koriste NOVA patentiranu Direction Sound tehnologiju za kanalisanje zvuka pravo u uho bez blokiranja sluha. Dizajn otvorenog uha znači da možete čuti zvuk iz slušalica kao i sveta oko sebe, dajući vam prirodnu transparentnost i situacionu svest o vašem okruženju. Takođe, na ovaj način dobijate za sebe i divan par minđuša!

Dostupne u varijantama od pravog zlata i srebra, i ukrašene pravim slatkovodnim biserima, Nova H1 su savršen tipičan par bisernih minđuša. Imaju klasičnu privlačnost i mogu se nositi na ušnim školjkama ili staviti kao pirsing. Nemate probušene uši? Minđuše takođe dolaze u varijantama na kopčanje, što omogućava skoro svakome da ih nosi.

Koliko god da je Nova H1 estetski prijatan izum, njegova prava magija se zapravo krije ispod njegove površine. Naime, iza nakita se nalazi vešto prikriven par audio drajvera, dizajniranih da transformišu minđuše u slušalice (uši + uređaji za nošenje). Pokrećući Bluetooth 5.2, Nova H1 se povezuje sa vašim telefonom kao i sve druge TVS slušalice i isporučuje zvuk direktno u vaš ušni kanal pomoću NOVA-ine vlasničke tehnologije za formiranje audio snopa.

Zvučni talasi se kanališu direktno u vaše uho bez curenja sa strane, stvarajući privatno iskustvo slušanja za korisnika. Naravno, ne može se porediti sa pravim TVS slušalicama koje su zatvorene u vašem uhu, ali proizvođači tvrde da su minimizirali rasipanje zvuka na apsolutni minimum.

Dakle, Nova H1 funkcioniše baš kao i vaš par TVS slušalica, omogućavajući vam da slušate muziku, odgovarate na pozive ili ih odbijate ili pozivate glasovnog pomoćnika vašeg telefona. Panel osetljiv na dodir na poleđini minđuša registruje dodirne unose, omogućavajući vam da kontrolišete svoje iskustvo slušanja ili komunicirate sa glasovnom veštačkom inteligencijom vašeg telefona.

Pošto se minđuše često nose duže od TVS slušalica, Nova H1 minđuše teže samo 7 grama, što vam omogućava da ih nosite satima, a da ne osetite njihovu težinu na ušima. Minđuše imaju kapacitet baterije od 3,5 do 4,5 sata, koji se može produžiti na 18 sati kada se koristi sa prilično briljantnom futrolom za punjenje koja dolazi uz vaše minđuše.

U zavisnosti od toga da li se odlučite za srebrnu ili zlatnu varijantu, Nova H1 košta između 600 i 700 evra.

Povezane teme

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...

22.04.2024 Tehnika

Sony ULT Tower 10: moćan zvučnik za žurke do zore

Sa snažnim zvukom, impresivnim LED osvetljenjem i mogućnošću sinhronizacije sa muzikom, ovo je zvučnik koji će ispuniti svaku prostoriju energijom i ritmom.

16.04.2024 Tehnika

Novi dizajn aparata za kafu koji očarava svojom jednostavnošću i estetikom

Aparat za kafu u zrnu ne pokušava da bude previše fensi. Ne izgleda previše industrijski ili previše visokotehnološki. Umesto toga, pokušava da se opredeli za vizuelnu familijarnos...

11.04.2024 Tehnika

Pametni čajnik "čita" vaše raspoloženje kako bi vam napravio savršen napitak

Bez obzira da li želite jutarnju dozu kofeina, relaksaciju posle napornog dana ili samo malo opuštanja, ovaj pametni aparat za čaj će vam pripremiti savršen napitak koji odgovara v...

08.04.2024 Tehnika

Motorola Edge 50 Pro: minimalistički pametni telefon vredan pažnje

Dizajn pametnih telefona je trenutno veoma dinamičan i ponekad može biti previše živopisan, pa se može javiti želja za nečim jednostavnijim ali estetski prijatnim. Sve to donosi te...

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...