Slušajte svoju omiljenu muziku i ne brinite o trendovima: MuseEgg zvučnik će vas obavestiti o svakoj novini!

Više slika

Više slika

Akustični hi-fi zvučnik MuseEgg je savršen tehnički dodatak svakom modernom enterijeru...

Percepcija muzike koju slušamo je različita za svakog od nas u zavisnosti od faktora kao što su godine, karakteristike sluha, određene navike i naravno akustika prostorije. Zato audiofili pri kupovini tehničke opreme za svoj dom obraćaju posebnu pažnju na sve detalje koji mogu da utiču na slušanje njihove omiljene muzike. I, potpuno su u pravu!

Loutd, nemački proizvođač audio Hi-Fi opreme, prepoznaje specifične zahteve svojih korisnika i takođe ima na umu činjenicu da sobni zvučnici mogu zastareti nakon nekoliko godina zbog napretka audio tehnologije. Zato su rešili da nas obraduju posebnim zvučnikom koji je specifičan po tome što se lako može zameniti novim hardverom kako bi se uspešno ispratio baš svaki novi trend.

Stereo zvučnik je savršen za moderne ljubitelje muzike koji obraćaju posebnu pažnju na dizajn tehničkih uređaja, a u isto vreme uživaju u zvuku putem servisa za striming, prvenstveno koristeći pametne telefone. MuseEgg zvučnik ne počiva na ideji savršenog zvučnika, već na ideji da dobar zvučnik mora da se prilagođava promenljivoj dinamici trendova i naravno - ličnim preferencijama korisnika.

Zvučnik eliptičnog oblika ima odlične mehaničke i akustičke performanse s obzirom na njegov nepolarizujući dizajn. Kvalitet i inovacije u zvuku su glavni fokus kompanije Loutd, stoga je vrhunska isporuka muzike zagarantovana. Pošto je brend posvećen očuvanju resursa i održivosti, MusEgg dolazi sa obećanjem zamenljivog hardvera koji ljubiteljima muzike ne daje razloga da godinama, ili možda čak decenijama, donose kući bilo šta drugo.

Akustična postavka ovog zvučnika je najvišeg kvaliteta podržana pažljivo podešenim audio izlazom zahvaljujući naprednim algoritmima i softveru. Drajveri su napravljeni od aluminijuma i keramike i rade u savršenoj sinhronizaciji sa digitalnom obradom za neuporediv kvalitet zvuka koji će vas prevesti u „novo carstvo audio blaženstva“. Prema Loutd-u, kad god je dostupna nova inovativna nadogradnja hardvera za zvučnik, korisnicima će biti poslato obaveštenje. Novi modul se može zameniti novim bez ikakvih problema uz vraćanje svih podešavanja.

Nemački stručnjak za audio tehnologiju je veoma uveren u ovu kreaciju, i u tu svrhu, korisnicima nude mogućnost da detaljno isprobaju zvučnik pre nego što donesu bilo kakvu odluku o kupovini. Može se kreirati više konfiguracija zvučnika za pametno podešavanje u više prostorija. Naravno, mat izgled MusEgg-a ide uz svaki unutrašnji prostor, bilo da je to moderan stan ili savremena vila.

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...