Savremen električni Bugatti čajnik za savršenu temperaturu vašeg omiljenog napitka

Kada je reč o kafi ili čaju cela jedna industrija vredno radi na tome da maksimalno uživate u konzumiranju vašeg omiljenog napitka.

Sve treba da bude savršeno - temperatura vode, protok vode i vreme koje je potrebno da se napravi kafa ili čaj po vašem ukusu. Ako ste među onima koji znaju da primete razliku između prosečnog i zaista dobrog čaja ili kafe, naša današnja tema bi vas mogla zanimati. Radi se o savremenom električnom čajniku koji menja način na koji ste do sad pravili vaš omiljeni napitak.

Sa integrisanom pametnom tehnologijom, čajnik “Jacqueline tea kettle” ili skraćeno “The Jackie”, italijanskog brenda Bugatti nudi i stil i efikasnost kada vam je potrebna ta jedna savršena šoljica čaja. U obliku torbice od nerđajućeg čelika, Jacqueline je električni čajnik koji dolazi u sprezi sa Bluetooth tehnologijom omogućavajući korisnicima da biraju savršene uslove za zagrevanje vode i pravljenje čaja. Za razliku od tipičnih električnih čajnika, koji dolaze u paketu sa samo jednim prekidačem Jacqueline je ispunjena pametnom tehnolgijom, koja vam omogućava da uvek na dohvat ruke imate spremnu šoljicu vašeg omiljenog čaja.

Jacqueline ima interaktivni digitalni ekran koji pokazuje temperaturu i nivo vode, dajući vam pri tom signal je li je čajnik pušten u rad ili nije. Putem specijalne aplikacije korisnici mogu da prate nivo zagrejanosti vode u čajniku, kako bi znali kada je pravi trenutak da posegnu za šoljom tog okrepljujućeg napitka nakon napornog radnog dana. Da li ima nešto prijatnije od toplog čaja u hladnim zimskim mesecima?

Jacqueline predstavlja elegantan kuhinjski uređaj prikladan za svaku modernu kuhinju, lak za upotrebu i sa savršenim balansom između rafiniranog luksuza i tradicije pravljenja čaja.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme