Samsungov novi frižider se poput kameleona prilagođava svakoj kuhinji

Samsung Electronics lansira novi francuski frižider sa vratima po meri, koji donosi personalizaciju i udobnost u naše kuhinje.

Samsung Electronics je danas najavio globalno lansiranje francuskog frižidera sa vratima po meri, koji kombinuje prilagodljiv dizajn sa funkcijama za uštedu prostora i hrane. Drugim rečima, reč je o novom modelu koji odgovara potrebama svake porodice: dizajn kakav ste oduvek želeli, ali u kombinaciji sa praktičnošću koja nam je preko potrebna.

Kombinujući jedinstvene i prilagodljive dizajne sa najnovijim Samsungovim inovacijama za skladištenje i hlađenje, nova linija nudi potrošačima izbor od 12 elegantnih staklenih i čeličnih završnih obrada. Na ovaj način dobijate mogućnost da sami odaberete svoj savršen model koji će stilski upotpuniti vašu kuhinju. Uredan i moderan stil frižidera uključuje zamenljive panele, ravna vrata i uvučene ručke za besprekoran izgled.

Pokretanje linije frižidera sa vratima po meri proširuje izbor potencijalnih kupaca tako što donosi prilagođavanje i pogodnosti koje korisnici po meri poznaju i vole. Kombinujući prostrani kapacitet sa prilagodljivim dizajnom koji maksimizira fleksibilnost u kuhinji, ovo proširenje asortimana će svakako ohrabriti potrošače širom sveta da iskuse nove mogućnosti u kuhinji.

Dostupan u različitim stilizovanim bojama i završnim obradama, frižider sa francuskim vratima po meri omogućava porodicama da transformišu svoju kuhinju kako bi se prilagodile svom životnom stilu. Uz to, on je i prepun najnovijih Samsungovih inovacija za hlađenje i skladištenje - ove zgodne funkcije pružaju porodicama sveže filtriranu vodu i nude im slobodu da prilagode podešavanja hlađenja.

Maksimiziranje prostora za skladištenje i čuvanje svežeg voća i povrća pomaže vam da lakše vodite računa o pravilnoj ishrani i svom zdravlju, dok neke zabavne funkcije (poput kreiranja liste za kupovinu i podsetnika) omogućavaju vam da u svakom trenutku precizno identifikujete sve artikle koje držite u frižideru.

Neuredni, loše organizovani i nezgrapni frižideri postaju prošlost, a ovakvi inovativni i estetski privlačni uređaji dolaze u naše kuhinje kako bi nas podsetili da praktičnost može ići ruku pod ruku sa elegantnim i sofisticiranim dizajnom.

izvor: samsung

Povezane teme