SAMSUNG NAVIBOT - Robot usisivač

Možda na prvi pogled izgleda kao kućni ljubimac, ali NaviBot usisivač je zapravo dizajniran da olakša čišćenje dlaka kućnih ljubimaca…

Pomoću inovativne četke za usisavanje i rotirajućih četki sa strane koje će očistiti sve dlake kućnih ljubimaca, NaviBot usisivač ostavlja vaš pod besprekorno čistim. Skuplja i zadržava do 0,6 litara prašine pomoću HEPA filtera, koji se može prati, takodje i filtrira sitne čestice prašine, koje mogu izazvati alergiju i simptome astme.

Ukoliko imate kućnog ljubimca, sistem za skupljanje njihovih dlaka, koji je patentirala kompanija Samsung, će vas sigurno oduševiti. NaviBot lako usisava dlake i dlačice, sprečavajući da se one obmotaju oko četki, obezbeđujući time dug vek trajanja uređaja.

Pomoću Visionary Mapping™ sistema, usisivač NaviBot će ucrtati najefikasniji pravac kretanja po kući. Ugrađena kamera, koja može da snimi 30 kadrova po sekundi, beleži raspored u vašoj kući i memoriše najbolju putanju za čišćenje. NaviBot uvek tačno zna gde se nalazi i gde ide. Dovoljno je sofisticiran da čak može da nastavi od mesta gde je usisavanje prekinutno u slučaju da mora da se dopuni.

Navibot je pametan uredjaj koji prilikom čišćenja izbegava probleme, kao što su pad niz stepenice, teški sudari, kačenje kablova i lako pristupa predelima do kojih je teško doći u vašem domu. On je pametan toliko, da ga možete pustiti da čisti i kad niste kod kuće...

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Tehnika

Povezane teme