Samsung nam ove godine nudi inovativniji pogled na kuhinje

Personalizacija, tehnologija i održivost: ovako zvuči savremena moderna kuhinja u Samsungovom svetu inovacija!

Mikrotalasne pećnice, ploče za kuvanje i mašine za pranje sudova: svi ovi elementi poboljšani su u ime uštede energije i upravo predstavljeni na Eurocucini 2022. Samsung još jednom kombinuje svoje inovativne tehnološke ideje sa ekološkim principima koji garantuju svakodnevnicu u skladu sa prirodom.

U pećnicama, evolucija tehnologije Dual Cook Flex kombinovana je sa dobro poznatom filozofijom Samsung Bespoke, nudeći kvalitetne boje i završne obrade. Revolucija u ime prilagođavanja, kako spoljašnjeg, tako i unutrašnjeg, podrazumeva ekskluzivnu tehnologiju i dodatke koji omogućavaju da sve svoje kulinarske ideje sprovedete u delo.

Od kuvanja na pari do prženja na vazduhu, sve uz podršku veštačke inteligencije, imaćete na raspolaganju rernu koja će, u pravom smislu te reči, postati “žarišna” tačka vaše kuhinje. Čak i ploča za kuvanje postaje pametnija zahvaljujući visokotehnološkim dodacima sa inovativnim dizajnom i novom generacijom indukcionih verzija.

Ne zaboravimo da pomenemo i odeljak za mašinu za pranje sudova koji je takođe fokusiran na prilagođavanje i obuhvata modele koji se potpuno uvlače, sa donjim dizajnom i prilagodljivim panelom, kao i neuporedivim performansama pranja.

Sve u ime kuhinje sposobne da smanji potrošnju i uštedi resurse, nova kolekcija proizvoda predstavlja reafirmacija Samsungove posvećenosti pružanju alata za održiviji način života.

izvor: samsung

Povezane teme