Samsung frižideri po meri umetnika ali i svake kuhinje

Bespoke linija kućnih aparata kompanije Samsung Electronics nudi proizvode koji odražavaju razvojni stil života potrošača širom sveta, spajajući naprednu tehnologiju sa prilagodljivom estetikom.

U princip dizajna Bespoke uređaja ugrađeno je kreativno istraživanje novih ideja koje inspirišu radost i inovacije. Zato ne čudi neprestana saradnja čuvene kompanije sa umetnicima širom sveta, a sve u cilju predstavljanja novih koncepata koji inspirišu samoizražavanje i svakodnevnu kreativnost: dve stavke koje čine neodvojivi deo Bespoke asortimana.

Ovog proleća, Samsung je u svoju kolekciju ekskluzivnih Bespoke dizajna dodao ograničeno izdanje panela u saradnji sa umetnicom Aleks Probom. Paneli su izloženi u Samsungovim salonima u Njujorku i Seulu, a ograničena izdanja su dostupna za kupovinu samo u Americi. Umetnica je, kao i mnogi pre nje, dobila jedinstvenu priliku da istražuje granice prilagodljivosti Samsungovih uređaja, što je rezultiralo dodavanjem potpuno novih dimenzija iskustvu po meri.

Slobodno se može reći da ove godine standardni kućni aparati postaju prava umetnička dela u kuhinjama širom sveta. Dizajnerka, čiji rad obuhvata ne samo grafički i ekološki već i dizajn nameštaja i umetničkih dela, istakla je da je inspiraciju dobila iz oblika i boja koje izazivaju pozitivna sećanja i sreću. Drugim rečima, njen rad spaja radosne boje i apstraktne oblike, pa čak uključuje i neke od njenih ličnih stvari u celokupnu izložbu.

Dizajniranje Samsungovog frižidera iz linije Bespoke bila je nova avantura i način da umetnost prevaziđe tradicionalne medije, donoseći žive boje sa apstraktnim šarama na neočekivana mesta. Kroz partnerstvo sa Probom, Samsung nudi potrošačima ekskluzivni motiv inspirisan lepotom spoljašnjeg sveta. Ovo je potpuno nov i originalan način da svojoj kuhinji dodate malo boje.

Probini dizajni ograničenog izdanja dolaze u trenutku kada Samsung nudi svoje prve frižidere sa francuskim vratima po meri na globalnom tržištu. Dostupni u konfiguraciji sa 3 i 4 vrata, uključujući opcije Famili Hub za oba, ovi novi frižideri nude najnovije tehnologije za uštedu prostora i hlađenje u jedinstvenom paketu po meri.

Praktične koliko i lepe, napredne funkcije u frižiderima sa francuskim vratima po meri omogućavaju optimalno skladištenje hrane koja duže održava svežinu podešavanjem temperature i vlažnosti. Ohlađena, filtrirana voda je uvek spremna u ugrađenom bokalu sa opcijama za promenu ukusa, a led se brzo pravi u kockama za osvežavanje pića. Frižideri sa francuskim vratima po meri biće dostupni od ovog meseca i to u dva materijala, staklu i čeliku, sa širokim spektrom boja koje odgovaraju gotovo svakom stilu kuhinje.

izvor: samsung

Povezane teme