Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Većina zvučnika je dizajnirana da bude estetski prijatna, ali ipak ostaje očigledno da se radi o zvučnom uređaju, zar ne?

Pa i ne baš. U poslednje vreme, svedoci smo da se dizajn ovih uređaja konstantno menja, pa tako sada postoje zvučnici koji su u stanju da se elegantno kamufliraju u okolinu, posebno ako želite nešto što se savršeno poklapa sa izgledom vaše sobe. Na nedavno završenom Consumer Electronics Show (CES) 2024, Samsung je otkrio svoj najnoviji inovativni uređaj - The Music Frame, koji bi uskoro mogao postati elegantan dodatak vašem zidu.

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike. Sa svojim fizičkim okvirom, imate mogućnost da umetnete svoju omiljenu fotografiju ili sliku, pritajeno stvarajući iluziju da je na vašem zidu običan umetnički okvir. Iznenadićete svoje goste kada shvate da se iz ovog prelepog okvira čuje predivna muzika!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Schofield (@qbking77)

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima, Music Frame nema digitalni ekran, što vašu prezentaciju čini potpuno analognom i lako promenljivom, s obzirom na to da se otisci koji se koriste za umetničke prikaze lako uklanjaju i zamenjuju. Dimenzije samog okvira iznose 12,9 x 12,9 inča, sa prostorom za prikaz od 8 x 8 inča. Unutar ovog elegantnog okvira nalazi se šest zvučnika, uključujući dva vufera, dva visokotonca i dva srednjetonska drajvera.

Dodatno, uključeni su i talasovodi koji omogućavaju širenje zvuka u većim prostorijama, a zahvaljujući inteligentnoj obradi zvuka, doživećete izuzetno "premium audio iskustvo". Povezivanjem sa Samsung televizorima i zvučnim trakama, Q-simphony tehnologija će vam pružiti impresivan surround zvuk. Sa samo jednim tankim kablom za napajanje, koji se povezuje sa utičnicom, i opcijom povezivanja putem Wi-Fi-ja ili Bluetooth-a, Music Frame je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Krol (@jake31krol)

Ovo nije prvi put da Samsung kombinuje funkcionalnost sa estetikom. Ranije su predstavili Frame TV, koji se može pohvaliti prilagodljivim okvirima, mat ekranom i umetničkim delima koja mogu krasiti ekran kada ne koristite televizor. Očekujemo da će i The Music Frame postati sinonim za funkcionalnost i eleganciju u svetu modernih audio uređaja.

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...