Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Lofree, poznat po inovativnim retro tehničkim perifernim uređajima, ponovo je privukao našu pažnju svojim najnovijim dostignućem - Lofree EDGE.

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi. Izrađena od kombinacije magnezijuma i ugljeničnih vlakana, EDGE je čudo inženjeringa, težine tek nešto više od 450 grama i široka (ili debela, ukoliko više volite) svega 0,6 inča na najdebljem mestu. Njen ultra tanki profil, od samo 15mm, čini je tanjom i lakšom od svojih prethodnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Later (@nick_later)

Ali EDGE nije samo stvar estetike; reč je o predefinisanju iskustva kucanja. Sa redizajniranim tipkama izrađenim od PBT polimera otpornog na masnoće i prilagođenim mehaničkim prekidačima, korisnici mogu uživati u taktilnom osećaju sličnom tradicionalnim mehaničkim tastaturama, sve to u elegantnom, prenosivom formatu.

Svestranost je srž dizajna ove tastature. Bilo da ste gejmer koji traži brze odgovore ili profesionalac koji teži urednom radnom prostoru, EDGE ispunjava vaše potrebe. Sa žičnim i bežičnim režimom, kompatibilnošću sa Windows i Mac uređajima, i prilagodljivim RGB osvetljenjem putem Lofree-ovog Configurator softvera, prilagođava se vašim potrebama bez napora.

Ali možda najzapaženija karakteristika tastature je njen stalak od ugljeničnih vlakana, ingeniozno izrađen od viška materijala tastature. Ne samo da služi kao elegantna stanica za tastaturu ili vaš laptop, već odražava i posvećenost kompanije održivosti ponovnom upotrebom viška materijala.

Sa cenom od 129 dolara, Lofree EDGE tastatura je spremna da revolucionizuje način na koji razmišljamo o mehaničkim tastaturama. Bez obzira da li ste zaljubljenik u dizajn, tehnološki frik, ili jednostavno neko ko ceni kvalitetnu izradu, EDGE obećava da će podići vaše iskustvo kucanja na nove visine.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...