Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

U svetu tehnoloških inovacija, tražimo praktična rešenja koja će poboljšati naše svakodnevno iskustvo...

Upravo to nudi CLVX 1, tastatura koja postavlja nove standarde u funkcionalnosti i efikasnosti. Ova revolucionarna tastatura integriše tačped direktno u svoj dizajn, pružajući korisnicima ne samo slobodu bežičnog rada, već i jedinstvenu sposobnost upravljanja kursorom računara direktno sa tastature.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevetura (@clevetura_ltd)

Jedna od glavnih prednosti CLVX 1 je njena osetljiva srednja oblast koja funkcioniše kao džinovski tačped. Zahvaljujući specijalnom klizavom premazu, korisnici mogu bez napora kliziti prstom preko ove oblasti kako bi pomerili miša, bez bojazni da će se zaglaviti za ivice tastera. Ova inovativna funkcionalnost omogućava fluidno kretanje po ekranu, bez potrebe za dodatnim uređajima na radnom stolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevetura (@clevetura_ltd)

Pored toga, gornji red funkcijskih tastera takođe funkcioniše kao klizač koji omogućava korisnicima da glatko podešavaju jačinu zvuka ili izvršavaju druge funkcije sa lakoćom. CLVX 1 automatski onemogućava detekciju dodira kada se pritisne taster, osiguravajući tako da kucanje neće ometati pokrete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevetura (@clevetura_ltd)

Osim izvanredne funkcionalnosti, CLVX 1 se može pohvaliti bogatom listom karakteristika koje je čine jedinstvenom na tržištu. Sa rasporedom od 110 tastera i prekidačima, ova tastatura pruža udobno i efikasno iskustvo kucanja. RGB osvetljenje dodaje estetski element, dok praćenje prsta dok klizi preko tastera omogućava korisnicima da lako prate svoje pokrete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevetura (@clevetura_ltd)

Sa mogućnošću povezivanja sa do tri uređaja preko Bluetooth-a ili četvrtog uređaja putem USB-C veze, CLVX 1 pruža izuzetnu fleksibilnost i praktičnost. Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...