Retro svežina i najnovija audio tehnologija koju možete poneti sa sobom

Kooltunes Boombox je maleni prenosni frižider retro dizajna, koji ne samo da brzo hladi vaše omiljeno piće, već za vas pušta i omiljene hitove!

Retro hladnoća kombinovana sa najnovijom audio tehnologijom – tako bi se u najkraćem mogao opisati novi prenosivi uređaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. On predstavlja simpatičan dodatak svakom letnjem odmoru, i nudi eksploziju prošlosti u pravom smislu te reči!

Ukoliko ste kojim slučajem baš ovih dana poželeli da se vratite u kasne osamdesete, Boombox će rado učiniti to za vas. Zahvaljujući njegovim ugrađenim zvučnicima, ovaj mali i živopisni frižider je savršen za zabavu u disko stilu. Uz to, ovoga puta uređaj je obogaćen Bluetooth vezom, produženim vremenom rada i dizajnom koji je otporan na sve vremenske uslove.

Boombox je simbol muzičkog nasleđa koje nas je dovelo tamo gde smo sada. Muzička industrija se sada uglavnom bavi strimingom, ali ponekad želimo da se podsetimo onih trenutaka kada morate bukvalno da donesete veliki bumboks da biste započeli žurku.

Boombox Playmate Cooler sada dobija novi život uz najnoviju tehnologiju. Kao što smo pomenuli, sada dolazi sa Bluetooth vezom, tako da možete lako da strimujete omiljene melodije sa svog pametnog telefona.

Na kraju, dodajmo i to da ovaj originalni dizajn sadrži bočno dugme koje omogućava lako otvaranje i sigurno zatvaranje tako da je poklopac moguće otvoriti sa obe strane i lako pristupiti sadržaju frižidera. A ukoliko se pitate koliki je njegov kapacitet, odmah ćemo vam reći precizan podatak: zabavni frižider može držati u sebi čak 26 limenki!

Možete ga nositi svuda sa sobom i ostaviti u blizini bazena ili na plaži bez bojazni da će se oštetiti. Omogućava i produženo vreme reprodukcije zvuka, i ima moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaki ambijent koji je raspoložen za zabavu i đuskanje do zore!

Povezane teme