Retro minimalizam u punom sjaju: Tivoli predstavlja nove, super - cool prenosne zvučnike

Tivoli lansira tri minimalistička i retro inspirisana prenosna zvučnika - Songbook, Songbook MAX i Model Two Digital.

U želji da proširi svoju listu visokokvalitetnih audio sistema, Tivoli je predstavio Songbook, Songbook MAX, kao i novi i poboljšani Model Two Digital zvučnik. U skladu sa filozofijom brenda usmerenom na dizajn, sve tri nove ponude su oličenje harmoničnog balansa između tehničkih specifikacija i vanvremenske estetike.

Predstavljen u minimalističkom i retro dizajnu, Songbook je opisan kao prenosiva moćna kuća od strane brenda sa svojom kompaktnom konstrukcijom, trajanjem baterije od 10 sati, ugrađenim pretpojačalom, kao i Bluetooth vezom. U maloprodaji za 450 američkih dolara, zvučnik je dostupan u zelenoj boji, kao iu krem/braon varijanti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tivoli Audio (@tivoliaudio)

Sa sličnim dizajnom kao i Songbook, Songbook MAX dolazi u nešto većoj veličini i prožet dodatnim luksuznim detaljima. Napravljen za veliki zvuk, zvučnik ima cenu od 600 američkih dolara i opremljen je sa više drajvera za još šire iskustvo zvuka. Kao i njegova obična verzija, dolazi sa ručkom za prenos, zajedno sa 10-satnim trajanjem baterije, kao i dve opcije boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tivoli Audio (@tivoliaudio)

Dostupan u tri boje, Model Two Digital dolazi u beloj/srebrnoj, crnoj/crnoj i orah/zlatnoj boji. Opremljeni Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2 i Chromecast kompatibilnošću, zvučnici sada nude praktičnije i lakše iskustvo striminga muzike. Uz elegantan dizajn sastavljen od tri aluminijumske rešetke i ormarića od pravog drveta, Model Two Digital predstavlja šik dodatak životnim prostorima.

Kompletan asortiman Tivoli zvučnika je sada dostupan na njihovom zvaničnom sajtu, a svi će biti zvanično objavljeni 15. novembra ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tivoli Audio (@tivoliaudio)

 

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.