Remek delo tehnike kombinuje vrhunski zvuk sa blagim svetlom

Welle je kombinacija prenosnog zvučnika i lampe koja vas poziva da doživite mir i zadovoljstvo gde god da ste...

Remek delo sa vrhunskim zvukom i blagim svetlom stvoreno da vam pruži kvalitetan život i ambijentalno zadovoljstvo: ovako bi u najkraćem glasio opis Welle zvučnika – lampe. Uređaj dizajniran u modernom skandinavskom stilu zapravo predstavlja lampu koja je zadužena za stvaranje blagog svetla, kombinovanu sa visokokvalitetnim audio sistemom sa jasnim i moćnim zvukom.

Već godinama unazad primetan je trend takozvanih multifunkcionalnih uređaja koji u suštini predstavljaju praktičnu i estetski primamljivu kombinaciju funkcija. U slučaju Welle-a ne radi se samo o pomenutim svojstvima već i o modernom dizajnu koji se lako uklapa u gotovo svaki enterijer, ali i prelepim, živopisnim bojama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tu je šumsko zelena gusta i bogata boja koja podseća na prostrano i čisto zeleno polje, zatim živa i robusna boja u liniji između crvene i narandžaste, suptilno žuta i moderna tonirana siva koja nije ni previše svetla ni previše tamna, već taman po meri.

Da bi sve izgledalo elegantno i sofisticirano, Welle je za sebe pažljivo odabrao tkaninu koja se odlično slaže sa pomenutim bojama zvučnika i prenosne lampe. Ova tkanina daje toplu, ali bogatu vibraciju koja se savršeno stapa sa minimalističkim konceptom skandinavskog dizajna.

Valja pomenuti još i to da Welle poseduje hermetičko kućište koje smanjuje vibracije i reflektovani zvuk, kao i dve tviter jedinice sa obe strane koje omogućavaju zvučniku da stvori jasan i precizan zvuk u svim pravcima. S druge strane, lampa ima svetlu boju koja neodoljivo podseća na topao i umirujući zalazak sunca.

Može se koristiti bilo gde – u dnevnoj ili spavaćoj sobi, hodniku ili mestu za odmor. Uz to, poseduje bateriju velikog kapaciteta koja mu omogućava da radi bežično do 12h, i to sa 50% jačine zvuka i nivoa osvetljenosti.

Jednom rečju, Welle je mali i kompaktan uređaj koji se lako može uklopiti bilo gde. Izgleda luksuzno i elegantno, teži samo 660 grama, i u vaš dom donosi minimalistički izgled zahvaljujući svom jednostavnom ali delikatnom dizajnu.

izvor: yankodesign

Povezane teme