Punjač i bluetooth zvučnik u jednom simpatičnom uređaju koji možete rotirati po želji

Predstavljamo vam simpatični rotirajući uređaj koji u sebi sadrži punjač i bluetooth zvučnik.

Iako izgleda kao skroman dodatak vašem radnom stolu ili noćnom ormariću, Rotator ima zabavnu sposobnost da menja oblik između podmetača za punjenje i vertikalnog postolja za vaš pametni telefon. Njegov cilindrični dizajn sa ugaonim rezom koji prolazi kroz njega daje jedinstvenu tačku interakcije.

Rotator je 2-u-2 uređaj sa rotirajućim telomphoto: adesignaward

U svom normalnom stanju, Rotator stoji ravno poput cilindra na vašem stolu. Rotirajte gornju polovinu cilindra koristeći ugaoni rez kao referencu i ona se preokreće pod uglom od 60°, dajući vam uredno dijagonalno postolje za vaš pametni telefon koji vam takođe omogućava da ga bežično punite. Pored toga, Rotator u obliku paka takođe ima niz audio drajvera u sebi koji mu omogućavaju da se udvostruči kao Bluetooth pametni zvučnik!

Dizajn Rotatora je zanimljiv po tome što iako izgleda prilično jednostavno, ispunjen je gomilom iznenađenja. Za početak, cilindrični pak nije statičan, ali ima sposobnost da se nagne i postane ugaoni praktični uređaj. Mesto na kome odmarate telefon ima nastavak za bežično punjenje ispod njega koji detektuje vaš telefon i počinje da mu odmah puni bateriju, dok oblast oko zavojnice ima ugrađene audio drajvere koji omogućavaju rotatoru da funkcioniše kao bluetooth zvučnik.

Rotator objedinjuje u sebi punjač za pametni telefon i bluetooth zvučnikphoto: adesignaward

Gornja površina takođe ima dva metalna klina koji drže vaš telefon kada ga oslonite na površinu pod uglom, ali ako se malo bolje zagledate shvatate da su i ti metalni držači u stvari obrtna dugmad koja vam omogućavaju da kontrolišete osvetljenost telefona i jačinu zvuka zvučnika.

Rotator je dobitnik nagrade A' Design Award nagrade za 2022.

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.