Prenosivi BOSE zvučnik – detalj koji niste ni znali koliko vam treba

Ništa nije predvidljivo kada je 2020. godina u pitanju.

Ono malo što može da nam podigne raspoloženje kada je ona u pitanju, svakako je muzika. Međutim čak i najbolja muzička izvedba zvuči prosečno ako ne postoji nešto da je – propisno podrži. Pri tom mislimo na dobro ozvučenje. Šta vam ova izazovna 2020. godina donosi pri samom finišu? Izvanredan prenosivi BOSE zvučnik, za sve prilike.

A kako smo ove godine zatočenici sopstvenih domova potrebno nam je nešto da nas – pomeri sa mesta i dozvoli nam da poletimo. Premeštajući se iz jedne prostorije u drugu u potrazi za inspiracijom, radnom atmosferom, prostorom u kom ćete moći da vežbate ili meditirate, zgodno je pri ruci imati prenosivi zvučnik. Nešto što vas u stopu prati i ispunjava vazduh oko vas vašom omiljenom muzikom.

Zakoračite sa nama u sferu Bose Soundlink Revolve sistema, koji predstavlja najjednostavnije rečeno bluetooth zvučnik koji možete povezati sa vašom omiljenom aplikacijom za muziku i uživati tokom celog dana u ritmovima koji vas pokreću. Programiranje ovog zvučnika je vrlo jednostavno budući da vas glasovne komande vode kroz kompletan proces, a izvanredno je i to što ga istovremeno možete povezati sa dva različita uređaja i imati pregrtš mogućnosti za izbor muzike.

Ipak pored svega toga ono što BOSE zvučnik čini izvanrednim je kvalitet zvuka koji proizvod i njegova prenosivost. Upravo ono što vam vreme koje provodite kod kuće može učiniti prijatnijim i svakako smislenijim. Svakako po želji ovaj zvučnik možete da koristite i na otvorenom, pri čemu je važno istaći da je izuzetno otporan na vodu, ako poželite da vas prati i u kupatilu dok uranjate u toplu kupku nakon napornog radnog dana.

Sa jednim punjenjem baterije, dobijate do 12h vrhunskog iskustva slušanja vaše omiljene muzike!

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Povezane teme