Prenosiv aparat za kafu za vrhunski užitak i van kuće

Istinski ljubitelji kafe ne mogu da zamisle početak dana bez ovog magičnog napitka.

Kada planirate neko duže ili kraće putovanje na koje krećete noću ili rano ujutro, postavlja se pitanje gde i kada popiti prvu jutarnju kafu. Čak i vrlo dobro isplanirane rute putovanja znaju da budu vrlo zahtevne ako ne uspevate da se razbudite bez čarobne šoljice kafe. Imajući u vidu ovakve probleme stvoren je prenosivi aparat za kafu koji menja doživljaj putovanja i prve jutarnje kafe.

Dizajniran od strane Songhwa Park studija, ultimativni aparat za kafu za otvorene prostore koji nosi naziv Nesting Cafe je sve što vam treba da biste gde god da se nađete uživali u vrhunskom ukusu i mirisu vaše omiljene kafe. Kampovanje, planinarenje ili jednostavno druženje sa prijateljima na otvorenom, više neće biti kao u polu snu – jer ćete uvek imati na dohvat ruke aparat za pripremu kafe .

Dizajn aparata je vrlo inovativan i kompaktan pri čemu se mala drvena šolja nastavlja na aparat za pripremu kafe koji ima svoje elegantno kućište od čelika. Namagnetisano dno šolje omogućava vam da sa lakoćom svuda nosite sa sobom svoj aparat za kafu. Zgodan kožni kaiš nastavlja se na tzv transportni deo aparata, što ga čini vrlo elegantim. Svega tri dela koliko ih sadrži ovaj magični aparat za kafu na otvorenom, omogućavaju vam lakoću njegovog korišćenja, čišćenja i izuzetno zadovoljstvo ispijanja vaše omiljenje kafe.

Nesting Cafe donosi novi život bezvremenskom uređaju koji poznajemo kao aparat za kafu koji svako vaše jutro čini posebnim.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme