Prečišćivač vazduha koji izgleda kao vesela slika na zidu

Primećujete sigurno da je sve više uređaja koji se "trude" da tako ne izgledaju.

Pohvalno je nastojanje dizajnera da tehnološke uređaje oblikuju tako da predstavljaju lep dekor u jednom savremenom domu. Međutim kada je reč o najnovijem prečišćivaču vazduha koji nosi naziv Sauberair FLAT, stvari su se popele na najviši nivo.

Ovaj uređaj koristi uglađenost u svoju korist. Vrlo verovatno jedini prečišćivač vazduha debljine od približno 9 cm, Sauberair FLAT se ujedno i vrlo uspešno maskira kao vid zidne umetnosti na vašem zidu. Služeći više definisanoj estetskoj svrsi, umesto da samo izgleda prikladno u jednom domu kao vid dekora, dizajn ovog prečišćivača dodaje neverovatan šarm prostoru u kom se nalazi.

Elegantni filteri za vazduh dolaze u tri varijante. Verzija “LITE” koja zahteva da je ručno uključite, verzja “PLUS” koja koristi automatske senzore za vazduh za otkrivanje i filtriranje vazduha, i “BT PLUS” koji ne samo da se automatski pokreće, već ima i integrisani Bluetooth zvučnik, što ga čini jednim prečišćivačem koji vam osim svežeg vazduha obezbeđuje i dobru muziku.

Dizajnirani da budu dovoljno elegantni da se montiraju na zid, usisnici i izduvni kanali prečišćivača izrađuju su oko bočnih strana, ostavljajući prednju stranu praznom za prikaz umetničkog dela po vašem izboru. Prečišćivač je planiran za pozicioniranje na zidu ali ga vi po želji možete staviti i u stojeći položaj. Drveni ram dostupan vam je u tri boje – smeđoj, beloj i crnoj, pri čemu je prečišćivaču vrlo jednostavno pristupiti ispod njega.

Putem aplikacije za smart telefon omogućeno vam je da pokrenete vaš prečišćivač, kao i da nadgledate kvalitet vazduha u prostoru u realnom vremenu. Ručni režim vam omogućava da odaberete intenzitet pročišćenja vazduha. Aplikacija vam takođe daje znak kada je potrebno da zamenite filter, što takođe ne predstavlja težak zadatak zavaljujući elegantnom dizajnu ovog uređaja.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme