Philips Screeneo U5: najbolji kućni sistem za zabavu koji nećete ni primetiti da imate u svom domu

Mala soba, neverovatna slika: uživajte u pravom bioskopskom iskustvu kod kuće uz Philips Screeneo U5!

Naši domovi postaju sve sofisticiraniji, bar kada je u pitanju dizajn tehničkih uređaja koje biramo za svoj životni prostor. Pametni kućni uređaji imaju za cilj da nam pomognu da se opustimo i olakšamo svakodnevnicu. Čak i kada je u pitanju slušanje omiljene muzike ili gledanje filmova, tih nekoliko minuta zabave daju nam više slobode da se fokusirano na važnije stvari u životu i provedemo kvalitetnije vreme sa porodicom i prijateljima.

Živeti pametnije ne znači samo biti pametan u pogledu produktivnosti. To takođe znači biti pametan u pogledu načina na koji se opuštamo i uživamo u životu. Televizori su ovih dana postali pametniji, ali njihov osnovni dizajn se nije mnogo promenio, posebno u pogledu prostora koji zauzumaju. Zbog toga su neki ljudi na vreme prešli na pametne projektore, posebno na projektore ultra kratkog dometa kao što je novi Philips Screeneo U5 koji uklanja stres postavljanja visokokvalitetnog sistema za zabavu i skoro da ne zauzima prostor kada se ne koristi.

Sve što zaista treba da uradite je da postavite Screeneo U5 tridesetak centimetara od zida a zatim pustite pametnom projektoru da učini svoju magiju. Može automatski da podesi pravu konfiguraciju tako da možete odmah da uskočite u uživanje u dobrom filmu uz njegovu svetliju i živahniju 4K UHD projekciju. Ne posustaje ni kada je audio u pitanju, tako da možete da se uronite u sadržaj koji volite, ostavljajući životne brige čak i na samo nekoliko sati.

Screeneo je vaša savršena prilika da gledate filmove i još mnogo toga u istinskoj 4K UHD oštrini, punoj finih detalja koji se mogu izgubiti pri nižim rezolucijama. Slika ostaje realistična, a tekst je kristalno jasan kada se prikaže do 120" ili više. Texas Instrument DLP bioskopska tehnologija pruža uživanje u kućnom bioskopu sa živopisnim slikama, dubokim kontrastom i sjajnom slikom u svim uslovima, dok lasersko svetlo od 2.200 ANSI lumena prikazuje bogate i žive boje za još više detalja do čak 25.000 sati.

Vaš Philips Android TV projektor vam daje sadržaj koji želite kada to želite. Možete da prilagodite početni ekran tako da prikazuje vaše omiljene aplikacije, što olakšava početak strimovanja filmova i emisija koje volite ili jednostavno samo nastavite tamo gde ste stali. Projektor ima novi intuitivan dizajn korisničkog interfejsa, koji znatno olakšava navigaciju i snalaženje.

Sa neverovatnom preciznošću boja i gotovo idealnim kontrastom na ekranu od maksimalno 150 inča, Screeneo U5 je prvi projektor na svetu koji može da proizvodi slike kompatibilne sa REC709, Dolby Vision, HDR10 i HLG, obezbeđujući neverovatne performanse reprodukcije boja do 12 bita. Zaštita senzora za oči za automatsko prigušivanje svetlosti i moćan zvučni sistem za dramatičan i zadivljujući zvučni sistem koji ispunjava prostoriju su zagarantovani.

Vreme je da uživate u pravom bioskopskom iskustvu kod svoje kuće. Zahvaljujući laserskoj tehnologiji ultra-kratkog dometa, Screeneo U5 projektor pruža masivnu veličinu ekrana od 120" kada je postavljen na samo tridesetak centimetara od zida ili površine za projekciju - samo ga postavite na sto, TV policu ili garderobu u spavaćoj sobi i uživajte u omiljenim TV emisijama, sportu i igrama više nego ikada ranije! 

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.