Peć za otvorene prostore pretvara vas u majstore kulinarstva

Između vas i uspešnog roštilja na otvorenom, stoji samo jedna mala stvar – visokokvalitetna peć na drva.

Upravo ona koja vam pruža priliku da demonstrirate vaše kulinarske veštine sa stilom i napravite najbolju picu ili roštilj, na otvorenom. Njeno ime je Gozney Dome i predstavlja inovaciju na polju izrade ukusnih i mirisih jela koje obožavate.

Svakako trebaće vam i poneki skriveni talenat kada je mariniranje mesa za roštlj u pitanju, ili slaganje sastojaka na pici, ali uz ovu peć čak i to ide lako. Profesionalna peć na drva toliko je jednostavna za upotrebu, da će vam na njenom otvorenom plamenu biti zadovljstvo da pripremate širu paletu jela koje vole vaši ukućani i gosti.

Gozney Dome peć vam omogućava da pečete, kuvati, dimite i kuvate na pari šta god poželite. Od super brzog kuvanja na najvišim temperaturama do vrlo laganih varijanti kada želite zaista da uživate dok pripremate svoje omiljene mafine. Elemenat pripreme hrane na drva je zvezda večeri ove priče, ali peć ima i model dvostrukog goriva koji podrazumeva i gasni gorionik. Ovo znači da po želji možete da odaberete vrstu izvora energije.

Peć ima kameni pod i izolovanu unutrašnjost što joj omogućava da zadržava svu toplotu koju proizvodi, a podesiva ventilacija omogućava vam da regulišete temperatutu po potrebi. Integrisani ubrizgivač pare stvara više pare koja vam je potrebna kada pečete hleb ili pravite picu. Peć koja će vam omogućiti da budete vrhunski šef kulinarstva na otvorenom.

Ž.J.

Izvor: Urban Daddy

Povezane teme