Pametan mini frižider koji možete montirati na zid ili nositi kao kofer

Da, dobro ste čuli, ovo pravo malo čudo tehnike se lako može montirati na zid a istovremeno i nositi okolo kao klasičan kofer...

U pitanju je remek delo dizajnera Gangyi Lina, koje nosi naziv G-cube i dizajnirano je tako da najpre pomogne korisnicima da lakše upravljaju hranom. Može se montirati na zid u kuhinji kako biste uštedeli dragoceni prostor u stanu, a može se i izvući iz zidnog nosača i staviti u prtljažnik automobila u situacijama kada vas vaš avanturistički život odvede daleko od kuće.

Pored upravljanja hranom i održavanja pića hladnim kada putujete, G-cube se može koristiti i kao prenosivi zvučnik. Štaviše, njegova prednja strana takođe ima mali ekran za prikaz tekstova pesama dok muzika svira.

Elegantan i atraktivan mini frižider iznutra je podeljen na pregrade za čuvanje namirnica u skladu sa pogodnostima potrošnje. Na primer, namirnice koje treba da se konzumiraju u kratkom roku čuvaju se odvojeno od proizvoda sa dužim rokom trajanja. S druge strane, flaširana pića imaju svoj odeljak.

Sa spoljašnje strane, ova prenosiva vrata frižidera prekrivena su tkaninom i imaju ugrađene kontrole za podešavanje jačine zvuka zvučnika.

Dizajniran u dve boje: biserno beloj i plavoj, ovaj pametni mini frižider je pravo tehničko-umetničko delo i vredi ga istaknuti na zidu svakog doma.

Izvor: yankodesign

 

Povezane teme