Ova električna pećnica omogućava da za samo 90 sekundi dobijete najukusniju pizzu

Više slika

Više slika

Ooni Volt - jedina električna pećnica za pizzu koja vam nudi ukusan obrok za samo 90 sekundi!

U pitanju je prva električna pećnica kompanije Ooni koja vam nudi nove načine da napravite picu (poput one iz restorana) i to u sopstvenom domu. Vrlo bitna napomena: pećnica se bez problema može koristiti i na otvorenom, a najbolje od svega - pizza je spremna za samo 90 sekundi! 

Podešavanja toplote se mogu automatizovati ili podešavati po potrebi, tako da je ovaj uređaj odličan kako za početnike, tako i za profesionalne proizvođače pica. Svaka Ooni Volt pećnica dolazi sa funkcijom Boost koja omogućava da se lako kontroliše temperatura između dva (ili više) pečenja. To znači da bi čak i vaša poslednja pica bila jednako dobra kao i prva.

Unutrašnje svetlo pećnice vam omogućava da pazite na svoj ukusni obrok, dok je čelična školjka obložena prahom otpornim na vremenske uslove i ima dobru izolaciju kako bi maksimalno zadržavala toplotu. Dakle, slobodno možete izneti svoju pećnicu u dvorište ili na terasu - otvoreni prostor za ovaj uređaj ne predstavlja nikakav problem.

Kao potpuno električna pećnica za picu, svaka jedinica dolazi sa ugrađenim tajmerom, kontrolom temperature i režimom pojačanja. Kompaktno telo ga čini pogodnim za postavljanje na standardnu kuhinjsku ploču. Ova pećnica za picu može da dostigne 450 stepeni za samo 20 minuta, što znači da možete ispeći picu za samo 90 sekundi.

Ooni Volt je lagana pećnica, ima ugrađene ručke i lako se pomera i skladišti. Za razliku od ostalih peći na gorivo, Ooni Volt je udoban u zatvorenom ili spolja. Osim toga, nema neurednog pepela za čišćenje.

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...