Omnia Home: retro dizajn i moderna tehnologija za sve ljubitelje vinila

Najnoviji Omnia vinil zvučnik ima neodoljiv retro izgled koji će svaki pravi ljubitelj gramofonskih ploča jednostavno obožavati...

Omnia Home je vrhunski bežični zvučnik za poboljšanje vašeg kućnog audio doživljaja. U pitanju je sistem koji oličava vrednosti i nasleđe firme Sonus faber, ali istovremeno pokazuje da se moderna tehnologija jako lepo može spojiti sa italijanskom tradicijom.

Ako bismo, dakle, ove kućne uređaje posmatrali očima arhitekture, slobodno bismo mogli reći da je sva lepota organskih linija i tehnoloških želja prikazana u jednom bežičnom sistemu koji zaslužuje svaki dom.

Inovativna akustična tehnologija se susreće sa prirodnim elementima Sonus faber-a, lako se stapajući sa svakim kućnim okruženjem. Prirodni zvuk poboljšava svakodnevne posebne trenutke koje garantuju vrhunske mogućnosti bežičnih zvučnika.

Dizajnerski vrhunski bežični zvučnik Omnia je kreiran da zadovolji potrebe svakog ambijenta. Širok paket digitalnih i analognih veza omogućava korisnicima najbolju interakciju sa neverovatnim performansama sistema. Višeslojni drveni vrh odmah dočarava kultni italijanski stil i nepogrešiv dizajn, završna obrada od oraha pruža domaći i tradicionalni izgled, dok grafit nudi novi industrijski šmek.

Važno je napomenuti da Omnia ima taktilno osvetljenu gornju ploču. Ovaj interfejs osetljiv na dodir omogućava direktnu kontrolu sistema sa dodatnim daljinskim upravljanjem dostupnim preko ručnog kontrolera i korisničkog pametnog telefona ili tableta. Dakle, zvučnik radi potpuno bežično sa svim vašim drugim tehničkim uređajima koje želite povezati.

Omnia nam dolazi u martu, i to najpre sa opcijom završne obrade od oraha, dok će se grafitna varijanta pojaviti na tržištu ovog leta. Obe varijante će se prodavati po ceni od 2000 dolara.

source: sonusfaber

Povezane teme