Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

Prostor značajno oblikuje naša iskustva i percepcije, podstičući našu strast prema enterijeru...

Naša okolina i njena estetika imaju emocionalni uticaj na nas, bilo da smo početnici u dizajnu ili iskusni poznavaoci. Uz trendove inspirisane kulturnim događajima i pokretima popularne kulture, održavanje ravnoteže i integrisanje elemenata koji poboljšavaju, a ne preplavljuju, postaje ključno.

Ovo je posebno važno kod uključivanja TV-a u dekor sobe. Srećom, LG-ov inovativni LG OLED M sa Zero Connect Box nudi rešenje koje harmonizuje modernu tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom enterijera.

LG OLED M transformiše TV iz dizajnerskog izazova u prednost, besprekorno se uklapajući u različite životne prostore. Ovaj elegantan, sofisticiran TV sa Zero Connect Box je jedini OLED TV koji može bežično preneti 4K 120Hz video i audio. Eliminisanjem potrebe za kablovima i spoljnim uređajima, pruža vlasnicima kuća slobodu da dizajniraju svoje idealne prostore bez kompromisa u funkcionalnosti.

LG Zero Connect Box spoj vrhunske tehnike i dizajnaphoto: LG

Nered oko TV-a može biti noćna mora za dizajnere, narušavajući ravnotežu i sofisticiranost sobe. LG OLED M sa Zero Connect Box eliminiše vidljive kablove i glomazni nameštaj, omogućavajući da se spoljni uređaji postave diskretno. Ovo ne samo da oslobađa prostor, već i poboljšava estetiku sobe, omogućavajući smeštanje ukrasa, slika ili minimalističkog izgleda.

Trend tihog luksuza, koji naglašava eleganciju bez mnogo napora, pronalazi savršenog pratioca u LG OLED M i Zero Connect Box. Ova kombinacija promoviše koherentan izgled sa prigušenim tonovima i rafiniranim završnim obradama. Ultra-tanki OLED ekran montira se uz zid, nalik sofisticiranom okviru za slike koji se savršeno uklapa u dekor. Uklanjanjem nepotrebnog nereda, Zero Connect Box omogućava nenametljiv luksuz u prostoru za TV, poboljšavajući ukupnu eleganciju prostora.

Zero Connect Box nudi neuporedivu fleksibilnost, oslobađajući dizajnere od ograničenja TV kablova i postavke nameštaja. Omogućava strateške planove prostora i lako preuređenje nameštaja bez muke oko premeštanja kablova ili teških komada.

LG OLED M pretvara vaš dom u luksuzno i elegantno utočištephoto: LG

Bilo da ažurirate enterijer prema godišnjim dobima ili organizujete filmsko veče, LG OLED M se može lako premestiti, eliminšući potrebu za raspetljavanjem i ponovnim povezivanjem više kablova. Pored toga, Zero Connect Box pojednostavljuje upravljanje uređajima, smanjujući opasnost od spoticanja i omogućavajući prikladno postavljanje bilo gde u dometu strujnog kabla.

Moderni život zahteva prilagodljiva kućna pozorišta. LG OLED M omogućava stvaranje prostora koji može služiti i kao kućni bioskop i kao soba za igrice. Sa Zero Connect Box, konzole ili Blu-ray plejeri mogu biti postavljeni van vidokruga, minimizirajući distrakcije i maksimizirajući korisničko iskustvo.

Pored toga, LG OLED TV ne samo da pruža savršenu crnu boju i velike veličine ekrana, već često ima bolje performanse od projektora u svetlijim okruženjima, omogućavajući igračima i gledaocima uživanje u omiljenim sadržajima bez potrebe za potpuno zamračenom prostorijom.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.