Novi dizajnerski pogled na KEF-ove bežične podne zvučnike LS60

Britanska audio kompanija KEF je ponovo udružila snage sa dizajnerom Majklom Jangom i svojim kupcima predstavila bežične podne zvučnike LS60.

Na proslavi 60. godišnjice britanske audio kompanije, KEF se sada ponovo udružio sa renomiranim industrijskim dizajnerom Majklom Jangom za svoj novi LS60 bežični podni zvučni sistem. Dostupna u „titanijum sivoj“, „mineralno beloj“ i „kraljevsko plavoj“, najnovija ponuda KEF-a obuhvata svoje relativno tanke zvučnike sa čitavim nizom najnovije tehnologije.

Tehnologija Single Apparent Source sistema od 1.400 V pruža koherentnije i impresivnije iskustvo slušanja, dok Uni-K dvanaeste generacije i Metamaterial Absorption tehnologija obezbeđuju najprecizniju akustiku koju možete da zamislite.

Možete očekivati još i izuzetne performanse basa od četiri 5,25-inčna Uni-Core drajvera koji poništavaju silu, uz KEF-ov Music Integriti Engine koji spaja sve za bogat, pun zvuk u kome ćete svakodnevno uživati unutar svog doma.

Povezivanje uglavnom pokriva sve što vam je potrebno kod kuće, uključujući ViFi, Bluetooth 5.0, HDMI eARC, optički, koaksijalni i RCA, a njegova bežična podrška se odnosi i na izvor zvuka, kao i na same zvučnike.

Slično kao i ostali proizvodi brenda, moći ćete da prilagodite i personalizujete svoje iskustvo slušanja putem aplikacije KEF Connect, a kompatibilnost sa Apple Airplai i Google Chromecastom pruža još više pogodnosti.

Za one koji traže novi kućni zvučni sistem, KEF-ov LS60 će biti dostupan u junu, i to po ceni od 6.000 funti.

izvor: KEF

Povezane teme