Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Sa vrhunskim kvalitetom slike, izvanrednim bojama i savršenim kontrastom, LG CineBeam Qube 4K pretvara skoro svaki unutrašnji prostor u bioskop...

Kompanija LG predstavlja svoj najnoviji projektor, jedinstveni LG CineBeam Qube, koji može brzo da transformiše unutrašnji prostor u bioskop i ima kompaktan i lagan dizajn sa praktičnom ručkom koja se može rotirati za 360 stepeni. LG-jevo rešenje za projekciju takođe služi kao moderan unutrašnji dodatak, a njegova privlačna minimalistička estetika dodaje dašak moderne sofisticiranosti prostoriji.

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, LG CineBeam Qube je neverovatno moćan, sposoban da projektuje slike rezolucije 4K UHD (3.840 x 2.160) veličine do 120 inča. Opremljen RGB laserskim izvorom svetlosti i LG-evim najsavremenijim tehnologijama za prečišćavanje slike, novi model pruža izuzetno jasne, oštre slike sa odnosom kontrasta od 450.000:1 i 154% pokrivenosti DCI-P3 raspona boja.

Preciznost boja ovog projektora znači da se filmovi i drugi sadržaji prikazuju baš onako kako su zamislili njihovi kreatori, sa bogatim bojama i dubokom crnom koja svakoj sceni dodaje dubinu i živost. Pored toga, LG-ev vrhunski 4K projektor dolazi sa automatskim podešavanjem ekrana, koji ima funkciju automatskog fokusa odnosno automatski optimizuje položaj i veličinu slike za vrhunski doživljaj gledanja.

Najnoviji kućni projektor kompanije LG CineBeam Qubephoto: LG

Projektor radi na LG webOS 6.0, pruža intuitivnu kontrolu i lak pristup raznovrsnom izboru servisa za strimovanje, kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i YouTube. Kada se ne koristi, korisnici mogu da uključe funkciju mapiranja slika na projektoru i uživaju u zadivljujućim digitalnim slikama koje poboljšavaju ambijent njihovog prostora.

Odličan za velike i male prostore, LG CineBeam Qube je jedinstven kućni projektor koji poseduje sve kvalitete koje potrošači traže kada biraju novo rešenje za projekciju. Unapređena linija projektora kompanije LG nudi niz uređaja koji obogaćuju životni stil i predstavljaju izvanrednu prostornu integraciju i svestranost, kao i impresivna, bioskopska iskustva gledanja.

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...