Nova LG Smart kamera povećava udobnost, interaktivnost i mogućnosti zabave

LG Electronics je najavio globalno lansiranje svoje nove Smart Cam (model VC23GA) - Full HD video kamere dizajnirane da se neprimetno integriše sa LG pametnim televizorima.

Smart Cam pruža poboljšanu interakciju korisnika putem različitih aplikacija i usluga koje nudi LG Smart TV. Ova kamera omogućava video pozive visokog kvaliteta i konferencije, kao i poboljšano iskustvo kućnog fitnesa. Da stvar bude još bolja, kompatibilna je sa mnogim uslugama dostupnim na webOS platformi LG TV-a.

Korisnici se mogu lako povezati sa saradnicima, porodicom ili prijateljima preko RemoteMeeting-a, web-bazirane usluge video konferencija, a kamera pruža Full HD rezoluciju (1920 x 1080) za jasan i živopisan video prikaz na LG televizorima. Smart Cam takođe ima ugrađene mikrofone, što automatski eliminiše potrebu za dodatnim perifernim uređajima.

Uz Smart Cam, korisnici mogu iskoristiti prednosti aplikacija za fitnes i dobrobit. Tako aplikacija Exercite koristi napredne algoritme veštačke inteligencije za praćenje pokreta i vežbi korisnika, pružajući povratne informacije u realnom vremenu o tehnici vežbanja, dok FlexIt platforma omogućava korisnicima da imaju sesije sa profesionalnim trenerima za fitnes i wellness putem video poziva.

Smart Cam pruža poboljšanu interakciju korisnika putem različitih aplikacija i usluga koje nudi LG Smart TVphoto: LG

Ove aplikacije pružaju personalizovano korisničko iskustvo za podršku fitnes ciljevima i zdravijem načinu života. Takođe, Smart Cam omogućava nove opcije za zabavu, uključujući aplikaciju za selfije Fun Mirror i aplikaciju za učenje plesa 1M HomeDance. Fun Mirror pruža razne filtere, zabavne foto efekte i opcije za uređivanje, dok HomeDance pruža tutorijale i plesne klipove za usavršavanje plesnih veština.

LG Smart Cam ima elegantan i tanak dizajn koji se savršeno uklapa sa LG Smart TV-ima, sa magnetnim konektorima za diskretno pričvršćivanje na televizor. Kamera ima dvostruki ugrađeni mikrofon za jasan kvalitet glasa.

LG Smart Cam je trenutno dostupan u LG-jevim onlajn prodavnicama u Koreji i SAD-u, a planirano je da se uskoro pojavi na drugim tržištima širom sveta.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...