Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Za pasionirane baštovane, održavanje velikih zelenih površina može biti izazov...

Tradicionalne robotske kosilice koriste žice za definisanje radnog područja, što je dugotrajan proces. Međutim, Huskvarna predstavlja Automower 520 EPOS, robotsku kosilicu koja koristi sofisticirani GPS navigacioni sistem umesto žica.

Automower 520 EPOS je dizajniran za upravljanje površinama do 5.000 kvadratnih metara i može se izboriti sa nagibima do 45 stepeni. Ključna inovacija je u tome što ne zahteva fizičke granične žice - umesto toga, koristi GPS sistem za definisanje radne zone. Ovo ne samo da štedi vreme pri instalaciji, već eliminiše rizik od oštećenja žica tokom održavanja travnjaka.

Integriše se sa Huskvarna Fleet Services sistemom, omogućavajući upravljanje flotom kosilica putem aplikacije na pametnom telefonu ili računaru. Sa funkcijama kao što su daljinsko upravljanje, praćenje u realnom vremenu i prilagođavanje rasporeda košenja, Automower 520 EPOS čini održavanje travnjaka lakšim i efikasnijim.

Novi Automower koristi sistematski obrazac košenja, ostavljajući sitne komadiće trave koji se vraćaju u tlo kao prirodno đubrivo. Sa ažuriranjem softvera i patentiranim sistemom za podešavanje visine košenja, Automower 520 EPOS ostaje na čelu tehnologije nege travnjaka.

Iako je početni trošak investicija, dugoročne koristi za profesionalce su neosporne. Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...