Noćna lampa sa dodatnom funkcijom sata

Upoznajte Oittm Wake Up Alarm Clock – inteligentni budilnik i lampu u jednom.

Ova neobična noćna lampa, pretvara se u vaš budilnik u ranim jutarnjim satima, dok vam svoju svetlost može nesebično obezbediti u večernjim satima. Konusni uređaj, specijalno je dizajniran da se koristi kao dva potpuno različita proizvoda u zavisnosti od položaju u kom je postavljen.

Kada je svojim ravnim delom okrenut na dole, ovaj uređaj funkcioniše kao noćna lampa, a njeno prozirno telo je osvetljeno zahvaljujući sijalici koja se nalazi unutra. Ravna površina ove lampe skriva LED matricu koja vam može reći tačno vreme i poslužiti kao alarm za buđenje. Lampu možete držati po želji na svom radnom stolu, noćnom stočiću ili je zakačiti na zgodnom mestu na kom će vam najviše koristiti.

Ono što je posebno zanimljivo jeste mogućnost sata da prikaže tačno vreme u bilo kom položaju, što je vrlo izazovno budući da je lampa konusnog oblika. Oittm Wake Up Alarm Clock takođe ima ugrađen i senzor vlažnosti i temperature, što vam može biti od velike koristi u spavaćoj sobi. Mala i prenosiva, ova zgodna lampa vam može poslužiti kao fenjer za osvetljenje puta pri noćnim posetama kupatilu. Po povratku u krevet, stavite je u položaj za prikazivanje vremena i ona će prestati da bude lampa, uredno čekajući trenutak da vam poželi dobro jutro.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme